Aveți un brad plantat de bunici sau părinți, cu o coroană bogată și deosebită, numai bun de împodobit de Crăciun? Nu ezitați să îl donați pentru a putea fi pregătit și amplasat în centrul Buzăului, astfel încât să aducă un strop de bucurie celor mici dar și adulților, în perioada sărbătorilor de iarnă. Este apelul pe care îl fac autoritățile buzoiene, cu mai puțin de două luni înainte de Crăciun, informează sansanews.ro.

La Buzău, de câțiva ani de zile, brazii care au fost împodobiți și amplasați în Piața Dacia și în Parcul Crâng, adică în cele mai aglomerate zone din oraș în această perioadă a anului, nu au fost tăiați din pădure ci au fost donați de buzoieni, dornici să facă o faptă bună de Crăciun.

„Așa cum știți, în anii trecuți am avut diverse oferte din partea buzoienilor aflați în diverse situații, fie că le afectau fundația casei, fie că brazii au crescut foarte mult, fie că puneau în pericol rețeaua de energie electrică, au fost diverse situații în care cetățenii au dorit să renunțe la acest brad și să-l doneze municipalității. De aceea, fac un apel și pentru acest an, dacă sunt buzoieni interesați să facă o astfel de donație, sau dacă știu o astfel de situație unde sunt vecini care ar fi interesați să doneze bradul primăriei, îi rog să ne contacteze și dacă acel brad va fi unul falnic, de care să se bucure toți buzoienii, cred că ar fi un gest frumos să îl doneze astfel încât în perioada sărbătorilor de iarnă el să fie împodobit în Piața Dacia sau în Parcul Crâng”,  a declarat pentru șansanews.ro viceprimarul Ionuț Apostu.

Citește întregul articol pe sasanews.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *