Dacă v-ați întrebat de ce orașul nostru se modernizează așa de lent și foarte lent, în acest articol veți vedea motivul. Da, am spus bine veți vedea!

În urma acestui comentariu:

„ Stai sa vezi rondul iar am trecut in seara asta iar a pus 1,5 m pamant pe inaltime pe langa faptul ca a redus benzile din 3 sau dus in 2 in 2 – 3 zile iar ne vedem la tv ” Asta-i Romania” nici nu stiu daca mai e de ras sau de plans cu asa edili in orasul asta unul mai destept ca altu!!!”

Costy Costy

Primit pe pagina noastră de Facebook, am mers să verific cele spuse mai sus…

Rondul pare la fel de mare și la fel de strâmb, deși presa edilului buzoian afirma că: „ în 2-3 zile se va îndrepta spre finalizare”, iar traficul va putea fi reluat, însă realitatea din teren nu confirmă cele prezentate în scris. Nu cred că va mai trece mult și vom apărea din nou în presa națională, cu vechea problemă, giratoriul gigant și strâmb.

Și v-am promis că veți vedea motivul pentru care în Buzău totul este foarte încet când vine vorba de modernizare.

Se stă la bârfă și se mănâncă semințe. Nu, pozele nu sunt făcute în jurul prânzului, când tot omul mănâncă și se mai odihnește puțin.

Am trecut și pe la Gară pentru a vedea ce se întâmplă cu trotuarul și șoseaua…Ei, bine în afară de faptul că au mai turnat niște asfalt…și aici tot la „un pahar” de vorbă se stă.

În loc de încheiere…

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

4 thoughts on “Buzăul are doar două viteze: încet și foarte încet!”
  1. Ce sa mai comentam. Câini latră ursu’merge. Asta este răspunsul primăriei la ce doresc contribuabili.Sa aveți grijă cu cine mai puteți vota.”Habarniști” sunt la putere mai mereu

  2. Stați sa vedeți, când celebrul ” Toma Alimos”, va începe distrugerea parcului Crang, cu o existenta de câteva mii de ani, un adevărat simbol, nu numai al Buzău, este unic în Europa. Ii sta în gat, de multi ani, sa facă pe placul mascaricilor, de Buzău, ca de, „prostul nu-i fudul, dacă nu-i prost destul”. Asa intelege el, sa fie edil în ” democrație”, sa pupe în dos, măscăricii „.

    1. Doar să-i pupe în dos???
      Eu cred că o face contracost.
      „presa edilului buzoian” a contracarat deja această idee,spunând că se vor construi blocuri,doar pe locul balastierei,nu se vor extinde construcțiile mai mult de atât,vom vedea.
      Ce mi-a „plăcut” maxim la presa pupincuristă,anul trecut,prin toamnă,când se inaugura marele parc din continuarea Parcului Tineretului,spunea așa:”ia uitați ce a făcut primarul Toma și nici măcar nu este an electoral „.
      Cum?Ce?Bă!Tu te auzi vorbind sau vezi ce aberații scri?
      Adică doar in an electoral trebuie să miște ceva un primar? În fine..mai bine mă opresc.

    2. Ai mare dreptate! Acum se sau tunurile de milioane de euro și se împarte crângul pe bucăți pentru a se ridica noi cartiere rezidențiale! Trist… că nu avem un primar care să iubească orașul. El iubește doar banul…
      Sper să vină cineva la conducere care sa nu fie ghidat de ban. Nepoții noștri cu siguranță nu ne vor ierta dacă nu vom lua atitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *