Dacă în aceste zile ați avut drum pe la Gară să vă luați covrigi, să mergeți la muncă, să luați autobuzul 7 sau să vă faceți poze cu locomotiva, cred că ați băgat de seamă că ceva nu e bine….

Da, din nou ceva nu e bine în Buzăul cel proaspăt renovat al edilului Constantin Toma. Asfaltul a ajuns la aceeași înălțime cu trotuarul. De data asta a cui e vina și când vom vedea remediată această problemă? Este o bătaie de joc? Așa cum afirmă mulți dintre buzoieni pe la colțuri sau din nou este vorba despre o simplă eroare de calcul?

Să vă reamintesc că mai bine de 3 luni de zile pe acel traseu s-a circulat pe o singură bandă, având două semafoare? Unul la coborârea de pe podul de la Drăgaică, iar altul în apropierea stației autobuzului 7.

Unii zic de noi că suntem hateri că nu ne place ce s-a făcut în Buzău…dar oare nu văd că aceste lucruri chiar nu au nicio logică? Sunt făcute de mântuială. Mi-ar plăcea să scriu un articol în care într-adevăr să laud ceva ce e făcut bine în oraș…nu doar de ochii lumii, nu pentru că vezi domnule suntem în campanie electorală și na, trebuie să dăm bine.

Dar să reveni la subiect, probabil că în zilele următoare avem să aflăm că, Gara va ajunge și ea pietonală, altfel noi nu putem explica de ce asfaltul turnat pe șosea este la nivelul trotuarului, totuși, așteptăm un punct de vedere al edilului buzoian fie el și prin presa dânsului, pentru a lămuri această situația și a explica oamenilor din oraș de ce toate lucrările merg așa de greu!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

15 thoughts on “Domnule Toma, Gara din Buzău devine și ea pietonală sau e doar o eroare ce va fi remediată de constructor?”
 1. Populația buzoiană îl ridica în slavi pe aceasta marioneta de primar!!!!! Lucrările din Buzău făcute pe bani grei cu firma Troia, sunt făcute de mântuială!!!! O vrea el sa circule singur prin Buzău cu mașina, dar mai bine ar pleca de la conducerea primăriei pentru ca în loc sa repare, distruge!!!! Chiar nu l poate controla nimeni? Mergeți prin centrul care l a amenajat, mergeti prin parcul de la Micro 3, uitați va cu atenție domnilor susținători și o sa vedeți pe ce s au dus banii!

  1. Comentarii pot fi destule , dar să sperăm ,că remarcați si ce s.a realizat in municipiul Buzău, dacă privim , totuși !

   1. Asa este de când este domnul primar la conducere totuși Buzăul s-a schimbat a reîntineriit, dar ca de obicei trebuie sa fie mereu nemulțumiți din ăștia! Le era mai bine din ce observ când nu se făcea nimic în orașul asta!

 2. Haideți sa mergem votare sa-l dam jos ca nu e orașul sau personal face cum îl taie capu nu mai avem locuri de parcare pe Unirii circula 3 [trei]autobuze afacut piste separate semafoare peste semafoare alea industriilor la fel Transilvaniei nu mai vorbesc semafor cu Penteleu???

 3. Sunt multe făcute pe bani multi și fără nici o eficienta. Don Primarele daca vrei sa faci ceva int o zona mai întreabă și cetățeni riverani cum ar fi mai bine și dacă este necesară schimbarea. Nu i mai întreba numai pe tineri “habarniști” care ce visează noaptea ,dimineața ți le dau la semnat. Ai grija și la ce mai semnezi

  1. Asa este bine spus bravo! Niciodată nu vor fi mulțumiți de nimic, era mai bine cu boscodeala când nu făcea nimic și toți banii își baga în buzunar din câte vad!🤔👇

 4. Buleală la greu ! In zona gării denivelarea aia cred că au lasăt.o intenționat că sa mai ceara iar bani in plus la UE să râcâie iar asfaltul sa.l aducă la cota care trebuie!

 5. Mai tăceți din gura și ziceți mersi ca totuși se face ceva în orașul asta, și domnul primar chiar își da interesul pentru oraș, ca nu ese asa cum vreți voi nu este vina dansului e vina firmei de construcții! Ne era mai bine acum 20 de ani cu boscodeala la conducere când nu se făcea nimic și ocupa scaunul degeaba la primărie! Întotdeauna voi buzoienii nemulțumiți!

 6. O bătaie de joc totul este făcut de mântuială și se mișcă foarte greu cu lucrările așa edil Asa edil Asa oraș. Jos cu acest primar. Nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *