În localitatea buzoiană Țintești, un reportaj al Recorder a adus la lumină o practică controversată în timpul procesului electoral. Se pare că în această zonă, tradiția votului pe mic și bere continuă să fie o realitate, în ciuda a 34 de ani de la Revoluție.

Reportajul, care a captat atenția opiniei publice, evidențiază cum alegătorii sunt atrași cu promisiunea unui mic și a unei beri în schimbul votului lor. Această practică, denumită ironic „Mâncați și votați!”, ridică semne de întrebare cu privire la integritatea procesului democratic și la influența corupției în politică.

Mai mult decât atât, reportajul subliniază că evenimentele electorale sunt însoțite de muzică și dans, oferite „din partea casei, de PSD”. Această asociere între distracție și partidul aflat la putere în județul Buzău adaugă un strat suplimentar de controverse într-o situație deja tensionată.

În ciuda acestor practici, niciodată nu vor fi luate măsuri concrete pentru a elimina astfel de practici din procesul electoral și pentru a promova un vot liber și independent în Țintești și în întreaga țară.

”Să-i ținem săraci și proști!”

Nu este de mirare cum exact comuna din care provine primarul Toma, aflată la doar 5 km distanță de municipiul Buzău, a fost lăsată la limita subzistenței în sărăcie.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *