Președintele CJ Buzău anunță dezbateri privind educația financiară și antreprenoriatul în Geoparcul UNESCO Tinutul Buzaului

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a lansat un apel pe Facebook pentru promovarea educației financiare pentru tineri și explorarea oportunităților antreprenoriale din Geoparcul UNESCO Tinutul Buzaului.

Sub titlul “Educație financiară pentru tineri? 💰 Oportunități antreprenoriale în Geoparcul UNESCO Tinutul Buzaului? 🚵‍♂️”, Președintele Neagu a anunțat că aceste teme vor fi subiecte de dezbatere în cadrul Centrului Regional de Resurse pentru Tineret.

În postarea sa, Neagu a felicitat Muzeul Județean Buzău pentru inițiativa lor și a adus mulțumiri speciale partenerilor implicați, printre care se numără Banca Națională a României – Agenția Buzău, Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Ținutul Buzăului și Universitatea București.

Această inițiativă reflectă angajamentul Președintelui Neagu și al partenerilor săi în sprijinirea tinerilor și a dezvoltării antreprenoriale în regiunea Buzău. Dezbaterile propuse promit să aducă în prim plan aspecte esențiale pentru formarea unei generații educate financiar și pregătite să valorifice potențialul economic și turistic al regiunii.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *