După săptămâni bune în care o parte din cel mai important bulevard din Buzău, Unirii, a fost frezată, ceea ce le-a dat mari bătăi de cap șoferilor, în sfârșit a început să fie turnat asfaltul. Miercuri, 10 noiembrie, s-a dat start lucrărilor de asfaltare a Bulevardului Unirii, între intersecțiile cu străzile Mareșal Averescu și Patriei, informează sansanews.ro.

Dacă vremea va permite drumarilor să intervină zi de zi, în aproximativ o săptămână ar trebui să fie gata acest tronson de drum. Va rămâne neasfaltat un singur tronson de 1,5 metri, adică acea zonă în care Compania de Apă are de înlocuit o conductă.

A fost realizată și o simulare 3D privind modul în care va arăta Bulevardul Unirii după reabilitare. Însă, proiectul ar putea suferi schimbări.

„Cele două benzi din mijloc nu vor fi doar pentru transportul public de persoane, ci și pentru ambulanțe, poliție, mașini de pompieri, este foarte normal să se întâmple acest lucru. Eventual, să vedem cum putem face rost de aprobare, eu asta am văzut în Israel, să circule pe acolo și taxiurile. Și atenție, foarte important, am văzut asta în Tel Aviv, dacă în mașină erau cel mult 4 persoane, puteai să circuli pe această bandă. Însă, avem constrângeri din partea Comisiei Europene, proiectul a fost aprobat cu niște condiții. În momentul acesta știm sigur că vor circula autobuzele pe acolo, de asta ne-au și dat banii, pentru această pistă specială pentru autobuze”, a spus Constantin Toma.

Rămâne de văzut dacă SF-urile primarului nostru se vor duce la bun sfârșit sau dacă vom rămâne doar cu imagini 3D.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “A început asfaltarea pe Unirii! Cum va arăta bulevardul la finalul lucrărilor”
  1. Scuarele acelea verzi de pe mijloc sint o mare prostie ! In jumatate de an vor fi distruse , impiedica traficul . In caz de accident, tamponare , defectiune tehnica se blocheaza total traficul , din cauza scuarelor . Si atunci cei cu masini mari vor trece peste spatiul verde si se va alege praful.

    Pe linga faptul ca dispar locurile de parcare de pe lateral ( scuarele ocupa fix locurile de parcare … ) si sa vezi nemultumiri si reclamatii din partea celor care nu au unde sa parcheze masinile . Unde se vor duce cel putin 1.000 autoturisme cind nu vor mai putea parca pe UNIRII ? Cu 2 ani in urma cind se promova acest proiect se spunea ca se vor face parcari supraetajate in spatele blocurilor turn. Pe liga faptul ca este imposibil asa ceva nefiind loc fizic, ARINULUI si STEJARULUI au fost asfactate si marcate si nu se intrevede nici macar o intentie de a se crea asa zisele parcari metalice supraetajate !

    Ma tem ca aceasta asfalttare si reamenajare a Bd UNIRII ii va aduce lui TOMA mai multe injuraturi si mai multi dusmani decit multumirile din cei 6 ani de mandat !

    Vom trai si vom vedea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *