Sute de buzoieni au primit cu tristețe vestea morții lui Nicolai Morteci, cunoscutul activist și șofer de autobuz din Buzău.

Un infarct l-a răpus marți, la prânz, la locuința sa din comuna Mărăcineni în vârsta de 64 de ani. Cel mai probabil, după ce s-a luptat de mai bine de 3 ani prin tribunale să-și recupereze serviciul, acestuia i s-a pus pe inimă, iar de aceea a suferit și de acest infarct.

Nicolae Morteci, a fost dat afară de conducerea Trans Bus în anul 2019 după ce i-au fost imputate mai multe sancțiuni disciplinare, însă motivul era cu totul altul, își cere drepturile împreună cu câțiva colegi într-un sindicat minoritar.

Pe surse, chiar Gică Toader l-ar fi angajat la Trans Bus, însă după ce acesta a devenit membru al Sindicatului Șoferilor Trans Bus, și-a cerut drepturile legale de care beneficia, iar conducerea Trans Bus nu a fost de acord cu acest aspect.

La acel moment, Nicolae Morteci a făcut greva foamei în fața sediului Trans Bus.

Inițial Trans Bus a câștigat procesul la Buzău, însă pe 3 Mai urma să aibă loc contestarea deciziei de la Buzău.

Astăzi, reporterul Știri Din Surse Buzău a fost prezent în zona sediului Trans Bus, pentru a vedea dacă se vor aprinde lumânări în memoria fostului șofer de autobuz. Spre surprinderea reporterului, la sediul societății de transport nu se ținea niciun moment de reculegere, ba chiar șeful Gică Toader, se plimba cu Dusterul prin Zona Industrială.

Consider că directorul societății îl va avea pe conștiință pe Nicolae Morteci, după ce a dictat ca acesta să fie dat afară, fără motiv, după spusele celui trecut în neființă.

Un ultim lucru îl mai am de spus, Dumnezeu va avea grijă ca cei care au greșit să plătească!

Nicolae Morteci va fi înmormântat mâine, la ora 12, la reședința sa din comuna Mărăcineni.

Dumnezeu să-l ierte!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Fostul șofer Trans Bus a făcut INFARCT după ce a fost dat afară. Gică Toader îl va avea pe conștiință”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *