Este alertă „de gradul zero” în PSD. Grupurile destinate pentru comunicare au fost „invadate” cu solicitări disperate și apel la „mila” membrilor.

„Intrați pe pagina lui Orjan și comentați!”, așa sună unul dintre mesajele de propagandă împrăștiate de un lider TSD din județul Buzău, pe mai multe grupuri de socializare destinate tinerilor social democrați.

Mai mult de atât, există informații că inclusiv într-un grup destinat femeilor social democrate gestionat de Oana Matache s-a apelat la ajutorul membrilor pentru a împrăștia cu noroi și a susține mai mari PSD în comentariile venite pe pagina de facebook Stiri Din Surse Buzău, ca urmare a articolului publicat de noi: Cum a fost comemorat A. Marghiloman la Buzău? Au făcut 2-3 poze și au luat coroanele înapoi!

Ca un cetățean onest, am zis să verific totuși oamenii care îi susțin spusele doamnei Matache, ba chiar unii comentează tendențios și aruncă cu noroi. Poate că și noi avem moment când greșim și asta ne-a făcut să verificăm totul până la capăt.

Avea să rămân de-a dreptul uimit. Majoritate persoanelor sunt membrii de partid sau au legături directe cu PSD. Nu mică mi-a fost mirarea să întâlnesc profile de facebook cu fotografii precum cea de mai jos.

La câteva zeci de minute eram informat de un vechi prieten, membru de partid, că s-a dat „ALERTA” pe grupurile interne ale PSD.

Cazul Toma, un alt moment poprice pentru o mobilizare de amploare pe grupurile PSD

Printre activiștii de partid și împărțitorii de pliante, s-au aciuat fără să știe și câțiva tineri care vor o schimbare la Buzău, ca de altfel alți tineri care au aterizat prin alte partide, că la Buzău nici nu mai ști ce partid să susți.

Ei bine, avea să aflu că după articolul Constantin Toma suferă probleme grave de sănătate! s-a comandat pe grupurile interne, în special cele ale TSD, ca articolul de pe pagina de facebook să fie raportat masiv, cel mai probabil din cauză că membrii fideli și conturile false nu mai făceau față. Efectul tinerilor PSD-iști a fost egal cu zero, însă de aici puteți trage voi concluziile unor tipuri de personaje care se asociază unor partide ce au ca interese doar angajări fictive și sifonarea banului public.

Am menționat și o să o mai menționez ori de câte ori este nevoie, în PSD Buzău există și câțiva tineri care nu ar trebui să se amestece în mizeriile politice ale mercenarilor din partid.

Jurnalistul Cătălin Avramescu le-a demontat tactica PSD-iștilor

În articolul publicat în această seară de domnul Cătălin Avramescu se prezintă cu lux de amănunte situația coroanelor ascunse sub cheie în Conacul Marhiloman. Redăm articolul integral mai jos:

Mai e sigur parcul Marghiloman? Coroane sub cheie ca să nu fie furate!

Primăria Buzău nu poate prinde hoțul de coroane din Parcul Marghiloman! Coroanele au fost furate, în fiecare an, ziua în amiaza mare.

Iată răspunsul oferit de Oana Matache, viceprimar al municipiului Buzău, legat de furtul coroanelor:

Din păcate, în fiecare an, coroanele au fost furate după o oră din fața statuii, așa că anul acesta au fost mutate de colegii de la Centrul Cultural la bustul lui Alexandru Marghiloman din interiorul Vilei Albatros. Astfel, ne-am asigurat că rămân acasă la Alexandru Marghiloman.

Dacă se fură coroanele nu e până la urmă chiar așa mare tragedie. Dar dacă se vor comite acte de tâlhărie, crime sau violuri în parcul Marghiloman? Cine răspunde pentru siguranța buzoienilor?

Există clar o mare problemă de securitate pentru cine se încumetă să viziteze acest parc. Primăria nu poate prinde nici măcar un hoț banal! Recomand buzoienilor să evite parcul, până când Primăria va oferi suficiente garanții cu privire la siguranța vizitatorilor.

Este inaceptabil ca într-un oraș modern, într-un parc care se vrea civilizat și în care se vor face investiții, vezi Casa Grădinarului, să aibă loc an de an furturi de coroane, fără ca să se descopere făptașul. Casa Grădinarului este un proiect pentru copii, dar să aduci copii într-un parc în care se petrec infracțiuni reprezintă un act de iresponsabilitate.

Oana Matache a fost rugată să comenteze legat de siguranța buzoienilor care se aventurează pe aleile acestui parc, dar nu a oferit un punct de vedere până la ora publicării acestui material.

Primăria ar trebui să ofere un răspuns și pentru siguranța din alte parcuri ale orașului, având în vedere că sistemul de securitate nu diferă prea mult.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “ALERTĂ ÎN PSD! Mobilizări pe grupurile interne!”
  1. Jurnalistul Cătălin Avrămescu? Acest individ era un mare fan Dragnea, iar de atunci nu a trecut mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *