Sorin Cîrjan

Dacă în Vrancea, Marian Oprișan folosea deseori zicala ‘mama mea sunt eu’, poate că și la Buzău am găsit un caz care poate spune fără nicio reținere că ‘tatăl meu sunt eu’. Primarul orașului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a stârnit controverse în comunitatea locală prin construirea unei locuințe de vacanță în satul Pleșești, comuna Podgoria. Construcția, care se întinde pe un teren de 3.600 de metri pătrați a fost ridicată pe numele tatălui său, Cîrjan Lucian Virgiliu.

Această mișcare a fost interpretată de gurile rele drept o metodă de a ascunde costurile reale ale construcției, nejustificabile din veniturile oficiale ale primarului. Analog cu casa de locuit situată în strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Sărat, și aceasta construită după ce terenul a fost primit drept donație de către tatăl său, Sorin Cîrjan a continuat să utilizeze această strategie pentru obținerea proprietăților imobiliare, mai spun gurile rele.

Cu o suprafață considerabilă, noua casă a familiei Cîrjan a fost ridicată într-o zonă pitorească, aproape de marginea satului Pleșești, la adăpost de privirile trecătorilor. De asemenea, se pare că primarul mai deține câteva loturi de teren în vecinătate, achiziționate recent.

Cu toate acestea, în contextul cererilor pentru transparență și respect pentru principiile ”Oamenilor și Adevărului”, comunitatea așteaptă ca primarul să prezinte și câteva facturi pentru costurile reale implicate în construcția acestei vile de vacanță, deoarece gurile rele din Râmnicu Sărat susțin că locuința are o suprafață de cca. 300 de metri pătrați, iar locuința s-ar ridică la aproximativ 300.000 de euro. Conform proiectului, locuința de vacanță beneficiază demisol, parter și mansardă.

Sorin Cîrjan: Dacă trei familii care au contribuit la această casă nu au venituri suficiente, mă întreb cum și-au construit alții case?

Așa cum este corect și normal, l-am contactat pe primarul Sorin Cîrjan pentru a ne oferi un punct de vedere referitor la aceste acuzații, iar acesta a declarat: „Casa nu este construită pe terenul meu, ci pe al tatălui, cumpărat de el după ce a vândut casa bunicii din oraș! Dacă trei familii care au contribuit la această casă nu au venituri suficiente, mă întreb cum și-au construit alții case?”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, înlocuiește zicala ‘mama mea sunt eu’ cu ‘tatăl meu sunt eu’, în urma construcției unei vile de vacanță”
  1. Dacă vine o naționalizare ca după instalarea unui partid muncitoresc,cândva,vor simți cum e să stai în casa ta cu camere închiriate de Stat tinerilor muncitori familişti.

  2. Ghinioiu și-a făcut la Sinaia, gândiți, nu mai aruncați cu vorbe aiurea, ce sa spun, mare casa și-a făcut omul și în ce zona. Sa aruncați cu rahat, ca na, e perioada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *