Primăria Buzău nu poate prinde hoțul de coroane din Parcul Marghiloman! Coroanele au fost furate, în fiecare an, ziua în amiaza mare.

Iată răspunsul oferit de Oana Matache, viceprimar al municipiului Buzău, legat de furtul coroanelor:

Din păcate, în fiecare an, coroanele au fost furate după o oră din fața statuii, așa că anul acesta au fost mutate de colegii de la Centrul Cultural la bustul lui Alexandru Marghiloman din interiorul Vilei Albatros. Astfel, ne-am asigurat că rămân acasă la Alexandru Marghiloman.

Dacă se fură coroanele nu e până la urmă chiar așa mare tragedie. Dar dacă se vor comite acte de tâlhărie, crime sau violuri în parcul Marghiloman? Cine răspunde pentru siguranța buzoienilor?

Există clar o mare problemă de securitate pentru cine se încumetă să viziteze acest parc. Primăria nu poate prinde nici măcar un hoț banal! Recomand buzoienilor să evite parcul, până când Primăria va oferi suficiente garanții cu privire la siguranța vizitatorilor.

Este inaceptabil ca într-un oraș modern, într-un parc care se vrea civilizat și în care se vor face investiții, vezi Casa Grădinarului, să aibă loc an de an furturi de coroane, fără ca să se descopere făptașul. Casa Grădinarului este un proiect pentru copii, dar să aduci copii într-un parc în care se petrec infracțiuni reprezintă un act de iresponsabilitate.

Oana Matache a fost rugată să comenteze legat de siguranța buzoienilor care se aventurează pe aleile acestui parc, dar nu a oferit un punct de vedere până la ora publicării acestui material.

Primăria ar trebui să ofere un răspuns și pentru siguranța din alte parcuri ale orașului, având în vedere că sistemul de securitate nu diferă prea mult.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *