„Nenea Marghiloman” așa cum a fost „alintat”, de către actualul director al Centrului Cultural Alexandru Marghiloman, marea somitate a Buzăului, a fost azi comemorat.

Toate bune și frumoase! Apreciem gestul ne bucurăm că nu ne-am uitat înaintașii și că ar trebui să le urmăm exemplu, dar, mereu există un dar… după două-trei poze au dispărut coroanele!

După 10 minute:

Îl mai comemorăm sau nu-l mai comemorăm pe Alexandru Marghiloman? Oare așa procedăm și de Ziua Eroilor sau la orice altă depunere de coroană? După ce am făcut poze le luăm înapoi?

Notă redacție: Așteptăm un punct de vedere oficial din partea dnei viceprimar Oana Matache!

Update: Oana Matache a oferit și un punct de vedere!

„Corect și deontologic este să fie cerut punct de vedere înainte de publicare, ca să fie o știre documentată până la capăt. Din păcate, în fiecare an, coroanele au fost furate după o oră din fața statuii, așa că anul acesta au fost mutate de colegii de la Centrul Cultural la bustul lui Alexandru Marghiloman din interiorul Vilei Albatros. Astfel , ne-am asigurat că rămân acasă la Alexandru Marghiloman. Iată că nu a luat nimeni coroanele să le pună în living.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

One thought on “Cum a fost comemorat A. Marghiloman la Buzău? Au făcut 2-3 poze și au luat coroanele înapoi!”
  1. Chiar așa, suntem un oraș de “hoți” de coroane?! Sau un “sat fără câini” Păi ce păzește Poliția locală dacă se știa că este un obicei să i se fure coroanele?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *