Update: „E o nouă măgărie la adresa mea. Așa ceva nu se face, vă dați seama, am și și eu familie! Dar disperarea unora e atât de mare, încât a dispărut și ultima limită de bun simț. Nu sunt bolnav, dimpotrivă, sunt sănătos tun. Da, am slăbit aproape zece kilograme, dar asta pentru că mănânc mai sănătos, fac sport, duc o viață sănătoasă. Mă simt excelent, aseară am dansat două-trei ore, până aproape de miezul nopții, la petrecerea de 8 martie pe care am organizat-o pentru doamnele din Buzău”, a declarat edilul pentru „site-ul de casă” pentru buzoienii.ro.

Probleme grave de sănătate pentru edilul municipiului Buzău, Constantin Toma. Acesta ar fi fost operat în Turcia pentru cancer la colon.

Este informați momentului la Buzău. Se zvonește că primarul municipiului Buzău ar fi necesitat o operație de urgență în Turcia, dat fiind faptul că o tumoră malignă s-ar fi dezvoltat în zona colonului.

Totul s-ar fi întâmplat înainte ca acesta să-și sărbătorească frumoasa vârstă de 64 de ani.

Foto: qmagazine.ro

Totuși, surse apropiate nouă ne-au declarat că în cadrul partidului nu s-a aflat despre problemele de sănătate pe care le confruntă edilul, însă ziua de naștere ar fi petrecut-o alături de copii la București, cel mai probabil în unul dintre blocurile de fițe din vecinătatea Rezervației Văcărești, acolo unde una dintre fiicele sale deține un apartament de lux.

Nu este de exclus faptul că în ultima perioadă edilul nu a prea mai ieșit în public și ar fi slăbit în jur de 10 kg, conform unor buzoieni.

Constantin Toma a slăbit considerabil în ultimele 2 luni

Rămâne de văzut dacă edilul Constantin Toma va dori să ne ofere un punct de vedere privind starea să de sănătate. Oricum, în cazul în care situația de sănătate a edilului se agravează, Ionuț Apostu este pregătit să preia frâiele Primăriei Buzău și să continue proiectele de anvergură din municipiul Buzău.

Chiar dacă mulți buzoieni îi vor răul primarului Toma, sunt și câțiva buzoienii care încă îl iubesc pe edil și apreciază puținele lucruri frumoasă pentru care le-a făcut pentru Buzău.

Concluzie: Până când edilul nu va confirma cu certitudine problemele de sănătate, aceste informații rămân doar niște zvonuri.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *