La începutul lunii august a avut loc Tabăra de vară TSD, de la Râmnicu Sărat. Tinerii au avut parte de importanți speakeri precum: antreprenori cu banii publici, politicieni aterizați direct în funcții sau oameni din fotbalul buzoian.

Administrația locală și banii publici s-au dovedit în ultimii ani o adevărată sursă de venit pentru membrii importanți ai Partidului Social Democrat, la nivelul județului Buzău.

Spre exemplu, unul dintre mentorii tinerilor social democrați este personajul Daniel Mințoiu, cunoscut pentru afacerile cu statul.

Firma lui Daniel Mințoiu, se numește S.C. VENIO MINARHUS S.R.L., are sediul în Rm. Sărat, B-dul 1 Decembrie 1918, și a început de ceva timp să încheie contracte cu instituțiile subordonate primăriei, plus alte contracte în cadrul proiectelor de tineret, bine dosite în sertarele managerilor de proiect din primărie.

S.C. VENIO MINARS1HUS SRL face cam de toate, de la locuri de joacă și bănci la o grădiniță ( contract în valoare de 22.000 lei, aprox. 4.600 euro) și mobilier pentru Muzeul Municipal Rm. Sărat (1.500 euro), până la transportul lucrărilor de artă (aprox.1000 euro). Și altele…Prezența candidatului anonim Daniel Mințoiu pe listele PSD a confirmat aceeași strategie de manipulare și păcălire folosită și cu alte ocazii.

Prezentat râmnicenilor ca antreprenor , “om nou” și nepătat în echipa primarului care unește tot, Daniel Mințoiu este de fapt o supapă prin care poate se mai sifonează niște bani din parandărăt.

Un altul, ilustru la furtișaguri, nu la băgat mână în banii publici, ci de a prinde infractorii, este Ilie Gabriel, aterizat în funcția de șef DGA, pentru ca mai apoi să fie impus ca subprefect al județului din partea PSD.

În urma scandalurilor din ultimele zile, activitatea subprefectului Ilie Gabriel, s-a dovedit una total în dezacord cu cea a prefectului Țiclea Daniel.

Nu știm ce discurs a susținut acesta în fața tinerilor, însă vă putem oferi noi unul, care cu siguranță nu l-a susținut acesta, dar are un sâmbure de adevăr: „Vă spun cu mâna pe inimă, nici eu nu știu cum am ajuns subprefect!”.

Printre alții, a mai participat și Petre Adrian, șeful fotbalului buzoian.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *