Surprize mari la deschiderea Taberei de vară a TNL Buzău. Gheorghe Firon, primarul bătăuș din Vadu Pașii, a fost prezentat drept exemplu în fața tinerilor liberali.

În timp ce primarul își așteaptă condamnarea și încearcă să-i ceară împăcarea activistului buzoian, acesta a participat la deschiderea Taberei de vară a TNL Buzău.

Deputatul buzoian Gabriel Avramescu, l-a prezentat cu mândrie pe primarul comunei Vadu Pașii, în fața tinerilor liberali:

,,Este aici dl. primar la comunei Vadu Pașii, cea mai mare comună din județul acesta și sper să rămâneți cea mai mare și după acest recensământ, dl. Gheorghe Firon”, a spus Gabriel Avramescu la deschiderea Taberei de Vară a TNL Buzău.

Primarul din Vadu Pașii a fost trimis în judecată de procurorii buzoieni, pentru lovire și alte violențe, alături de acesta aflându-se alte 5 persoane implicate.

În imagini se vede cum edilul, iritat că a fost prins „șprițuind” în timpul programului, îl lovește pe Activistul Buzoian, alături de alte trei persoane, chiar în curtea primăriei. Mai mult de atât, un altul i-a substras împotriva voinței sale, telefonul mobil, distrugându-l pentru pierderea inregistrărilor de pe acesta.

Imediat după incident l-am contactat pe edil pentru a ne oferi un punct de vedere:

„Ce incident? E a doua zi de Paște. Mda… Am înțeles… (O singură întrebare am, dacă sunteți amabil să îmi răspundeți…) Sănătate vă doresc, numai bine!”, a spus primarul Gheorghe Firon.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “SURPRIZE, SURPRIZE, LA TABĂRA TNL: Primarul din Vadu Pașii își așteaptă condamnarea, dar participă la tabăra GENERAȚIEI ALTFEL!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *