Surprize mari la deschiderea Taberei de vară a TNL Buzău. Gheorghe Firon, primarul bătăuș din Vadu Pașii, a fost prezentat drept exemplu în fața tinerilor liberali.

În timp ce primarul își așteaptă condamnarea și încearcă să-i ceară împăcarea activistului buzoian, acesta a participat la deschiderea Taberei de vară a TNL Buzău.

Deputatul buzoian Gabriel Avramescu, l-a prezentat cu mândrie pe primarul comunei Vadu Pașii, în fața tinerilor liberali:

,,Este aici dl. primar la comunei Vadu Pașii, cea mai mare comună din județul acesta și sper să rămâneți cea mai mare și după acest recensământ, dl. Gheorghe Firon”, a spus Gabriel Avramescu la deschiderea Taberei de Vară a TNL Buzău.

Primarul din Vadu Pașii a fost trimis în judecată de procurorii buzoieni, pentru lovire și alte violențe, alături de acesta aflându-se alte 5 persoane implicate.

În imagini se vede cum edilul, iritat că a fost prins „șprițuind” în timpul programului, îl lovește pe Activistul Buzoian, alături de alte trei persoane, chiar în curtea primăriei. Mai mult de atât, un altul i-a substras împotriva voinței sale, telefonul mobil, distrugându-l pentru pierderea inregistrărilor de pe acesta.

Imediat după incident l-am contactat pe edil pentru a ne oferi un punct de vedere:

„Ce incident? E a doua zi de Paște. Mda… Am înțeles… (O singură întrebare am, dacă sunteți amabil să îmi răspundeți…) Sănătate vă doresc, numai bine!”, a spus primarul Gheorghe Firon.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “SURPRIZE, SURPRIZE, LA TABĂRA TNL: Primarul din Vadu Pașii își așteaptă condamnarea, dar participă la tabăra GENERAȚIEI ALTFEL!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *