Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal(TNL) este cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România și totodată este principalul eveniment de interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali.

Cu această ocazie, peste 1000 de tineri liberali participă în perioada 9-11 septembrie la o serie de evenimente prin intermediul cărora își porpun să dobândească competențe aplicate de leadership și inițiativă.

În cadrul activităților ne propunem îmbinarea workshop-urilor cu activități care presupun utilizarea competențelor de leadership și de comunicare și relaționare politică, pentru a-i ajuta pe tinerii liberali să le ofere comunităților din care fac parte perspective stabile de construcție și dezvoltare.

Școala de Vară a Tineretului Național Liberal este principalul eveniment de socializare, interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali.

Potrivit programului Școlii pe care îl puteți studia în secțiunea „documente”, la Venus sunt așteptați să ajungă în acest weekend și miniștrii PNL, Cătălin Predoiu de la Justiție, Sorin Câmpeanu de la Educație, europarlamentarul Dan Motreanu, președintele partdiului, premierul Nicolae Ciucă,  secretarul general al PNL, Lucian Bode,  dar și deputatul Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *