Organizaţia Femeilor Social Democrate pregătește un eveniment foarte important care are loc în staţiunea Neptun-Olimp.

Este vorba despre Şcoala Politică a Femeilor Social Democrate, eveniment care se desfăşoară în perioada 29-31 august şi la care participă mai mulţi oameni importanţi din Partidul Social Democrat.

Participanţii au sosit la hotel luni la ora 13:00, după care s-au prezentat la sala de conferinţe la ora 16:00.

Jumătate de oră mai târziu, preşedintele OFSD Constanţa, Mariana Gâju, a adresat asistenţei un „Cuvânt de bun venit”. Aşa cum era de aşteptat, la eveniment a luat parte şi preşedintele OFSD, Doina Federovici.

Cu toate că este o școală politică destinată femeilor, bărbații social democrați nu s-au lăsat mai prejos și au susținut și ei câte un discurs.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a expus un material despre ceea ce înseamnă natalitatea în România în prezent şi care sunt perspectivele în legătură cu acest subiect.

Buzăul este reprezentat de viceprimarul mun. Buzău – Oana Matache, consilierul local Oana Gheorghiu și noul transfer al PSD Buzău, primarul comunei Puiești – Rodica Bârlă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *