Organizaţia Femeilor Social Democrate pregătește un eveniment foarte important care are loc în staţiunea Neptun-Olimp.

Este vorba despre Şcoala Politică a Femeilor Social Democrate, eveniment care se desfăşoară în perioada 29-31 august şi la care participă mai mulţi oameni importanţi din Partidul Social Democrat.

Participanţii au sosit la hotel luni la ora 13:00, după care s-au prezentat la sala de conferinţe la ora 16:00.

Jumătate de oră mai târziu, preşedintele OFSD Constanţa, Mariana Gâju, a adresat asistenţei un „Cuvânt de bun venit”. Aşa cum era de aşteptat, la eveniment a luat parte şi preşedintele OFSD, Doina Federovici.

Cu toate că este o școală politică destinată femeilor, bărbații social democrați nu s-au lăsat mai prejos și au susținut și ei câte un discurs.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a expus un material despre ceea ce înseamnă natalitatea în România în prezent şi care sunt perspectivele în legătură cu acest subiect.

Buzăul este reprezentat de viceprimarul mun. Buzău – Oana Matache, consilierul local Oana Gheorghiu și noul transfer al PSD Buzău, primarul comunei Puiești – Rodica Bârlă.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *