Update: Șoferița de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

O șoferiță de 32 de ani din Berca, a fost urmărită pe străzile Buzăului de un tânăr polițist, ”călare” pe motocicletă, însă spre ghinionul polițistului, în zona noului Kaufland din Calea Eroilor, șoferița a intenționat să îl acroșeze pe polițist pentru a scăpa de el. Acesta a fost acroșat și trimis pe contra sens, acolo unde a fost izbit de un taximetru, iar apoi motocicleta i-a luat foc.

Potrivit informațiilor date de IPJ Buzău, nu se pomenește nimic despre misiunea în care se afla polițistul, mai că polițistul ar fi de vină. Vom urmării cu atenție și interes ancheta și cercetările IPJ Buzău, deoarece într-o lumea normală nu s-ar întâmpla așa ceva, cine știe soția cărui șmecher o fi sau fata lu’ ….. .

Primele declarații ale polițistului:

„Am urmărit-o tocmai din Broșteni, prin tot orașul. Aici, pe Calea Eroilor, s-a făcut înspre mine și m-a lovit în partea dreaptă”.

A transmis polițistul prin stație.
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *