CRUZIME FĂRĂ MARGINI LA ADĂPOSTUL PUBLIC DE CÂINI DIN BUZĂU

Câinele din imagine a fost capturat de hingheri, persoane neautorizate a utiliza produse de uz veterinar, prin încalcarea dispoziților legale privind armele cu tranchilizante și produsele de uz veterinar de tip KETAMINĂ. Patrupedul a fost adoptat de asociatia din Buzău, iar câinele neobișnuit cu detenția a sărit gardul și a fugit. Acesta a fost capturat iarăși, prin încalcarea acelorași dispoziții legale și cazat în adăpostul public.

Deși era microcipat, angajații adăpostului au refuzat sa restituie câinele proprietarului la solicitarea acestuia care a aflat ulterior că acesta fusese capturat de hingheri. Microcipat de medicul adăpostului, acesta a refuzat înscrierea în RECS deși avea această obligație legală.

Conform legii, angajații serviciului aveau obligația de a NOTIFICA proprietarul, cu atât mai mult cu cât știau cine este acesta, în termen de 48 de ore, lucru care nu s-a întamplat.

Porprietarul s-a deplasat la adpost pentru a-și prelua câinele. Angajații au refuzat deși legea prevede înapoierea acestuia imediat (art.21 alin.2 din HG1059/2013).

La cateva zile câinele este găsit cu gatul tăiat. În aceste condiții au fost comise următoarele infracțiuni:- abuz în serviciu;- folosirea fără drept a poduselor de uz veterinar (armă cu tranchilizante și Ketamină)-uciderea animalelor, cu intenție. Este aplicabilă prevederea art.16 alin.3 lit.b din codul penal. Intervenția poliției din Buzău este greoaie și ostilă în astfel de cazuri.

Videoclipul de mai jos, nu este recomandat minorilor și celor slabi de inimă:

Potrivi surselor noastre, Marcel Vela, ministrul de interne, a trimis corpul de control pentru a verifica problema, la fața locului.

Vom reveni cu mai multe informații în orele următoare!

CONCLUZIE: Acțiunea este una premeditată pentru faptul că proprietarul câinelui este martor într-un dosar penal al FPAM la Buzău împotriva acestor impostori.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *