Te-ai mutat într-o locuință nouă sau pur și simplu te-ai săturat de un dormitor simplu și îți dorești ceva nou? Atunci înseamnă că este timpul pentru o schimbare. În prezent foarte mulți oameni se confruntă cu monotonia și lipsa de inspirație, motiv pentru care o schimbare în locul în care își petrec cel puțin jumătate din zi este ideală. Depinde foarte mult de personalitatea ta și de ceea ce îți dorești, însă cu puțină răbdare sigur vei obține un rezultat pe gustul tău. Dacă vrei să descoperi câteva idei de decor pentru dormitorul tău care s-ar putea să îți placă, atunci citește în continuare acest articol.

Iată 3 idei interesante care ți-ar putea face cu ochiul

Aplică tapet

Dacă până în prezent ai mers pe varianta clasică, cea cu pereții albi, ce ai spune de o schimbare totală atunci când vine vorba despre culoarea pereților camerei tale? Poți opta pentru două culori predominante și să vopsești pereții în acestea sau de ce nu, tapet. Dacă nu îți dorești ceva prea extravagant, poți folosi tapet pentru un singur perete. De exemplu, dacă ești o persoană care adoră călătoriile și excursiile în afara țării, poți pune pe peretele cu patul un tapet cu imprimeu geografic. Poți realiza întreaga cameră pe baza acestei idei. De asemenea, poți pune un tablou construit din poze cu tine din diverse excursii și vacanțe. Totuși, ai grijă ca obiectele de decor să fie în armonie cu mobila pentru dormitor pe care ai ales-o sau pe care ai de gând să o alegi. Pe Homelux.ro poți alege piese de mobilier de calitate, astfel încât să te bucuri de ele pentru o perioadă cât mai mare de timp.

Pune tablouri

Tablourile pot fi salvarea camerei tale atunci când vine vorba de adăugarea unei pete de culoare. Fie că alegi o poză cu un peisaj, cu tine și o persoană dragă sau ceva abstract, va schimba complet felul în care arată întreaga cameră. Dacă îți place arta și vrei să fie ceva care să aibă o amprentă personală, sunt o mulțime de idei și lucruri pe care le poți face chiar tu și le poți integra apoi într-un tablou.

Alege o tematică

Dacă vrei să schimbi complet aspectul dormitorului tău, atunci ce ai spune să alegi o tematică pentru acesta? De exemplu, dacă alegi tematica marină, poți pune în cameră diverse obiecte de decor care să aibă legătură cu acest subiect. Poți pune scoici pe mobilier, tablouri de la mare sau care să te ducă cu gândul la aceasta și poți chiar să vopsești pereții camerei în bleu, albastru sau în culoarea nisipului.

Sunt o mulțime de idei pe care le poți pune în practică, mai ales atunci când vine vorba despre obiectele de decor și mobila pentru dormitor. Tot ce trebuie să faci este să îți pui puțin imaginația la contribuție și cu siguranță ai șanse mari să realizezi ceva extraordinar care să îți încânte privirea. Dacă simți că ești în pană de idei, nu ezita, totuși, să ceri sfatul unui profesionist. Important este ca rezultatul final să fie pe gustul tău.

Sursă foto: Pexels.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *