Iata mai joc cateva sfaturi utile pentru amplasarea si decorarea unui brad artificial intr-un mod special.

Daca inca mai aspirati ace de pin de pe covor pe timp de vara, s-ar putea sa va ganditi sa obtineti un brad de Craciun artificialin acest sezon de sarbatori. Nu va lasa mizerie, nu va trebui sa-l ridicati trei etaje de scari in fiecare an si nu este necesara udarea. De asemenea, puteti personaliza fiecare detaliu, de la culoarea lui pana la varietatea de ace. Nu in ultimul rand, vine cu un avantaj, acesta fiind ca reutilizarea unui brad artificial timp de cel putin cinci ani are un efect mai favorabil asupra mediului decat un brad viu. Esti in cautarea unei alternative pentru bradul de Craciun? Iata ce trebuie sa iei in considerare.

Locatia bradului artificial

In primul rand, cautati un loc in casa dvs. unde bradul poate fi vazut, de preferinta, din mai multe camere. Asigurati-va ca este la mai mult de 2 metrii de un radiator sau alta sursa de incalzire si ca nu va interfera cu fluxul din camera; un colt este de obicei o optiune buna. Este posibil sa trebuiasca sa mutati temporar niste mobilier din cale pentru a adaposti bradul.

Latime si inaltime

Luati in considerare atat latimea camerei, cat si inaltimea tavanului atunci cand selectati un brad. Brazii vin in multe dimensiuni, de la mai putin de 1 metru pana la mai mult de 4 m. Se recomanda sa cumparati un brad care este cu cel putin 20 cm mai jos decat inaltimea tavanului. Acest lucru va permite un spatiu liber pentru a va asigura ca varful bradului dvs. de Craciun nu va va imbratisa tavanul si va lasa spatiu pentru decoratiunile din varf.

Amplasarea panglicii

Doua dintre cele mai simple tehnici de lucru cu panglica implica fie taierea acesteia, fie nu. Pentru a pastra panglica netaiata, ancorati-va ghirlanda rasucind un capat in jurul unei crengi din varful bradului; apoi, infasoara in jos tesand panglica printre ramuri ramuri.

Repetati acest model cu bucle de intrare si iesire pana in jos, facand un pas inapoi la fiecare cateva bucle pentru a va asigura ca ghirlanda arata uniform distribuita. Daca preferati sa mergeti pe traseul cu panglici taiate, Cynthia Sheen, designer de interior si proprietar Cinzia Interiors, prefera sa scurteze panglica in lungimi mai mici, sa le stranga in manunchiuri si, lucrand de la varful copacului in jos, sa le bage printre ramuri pentru a crea smocuri netede si libere.

 Ia bucati de panglica cu lungimea de 24 pana la 36 de inci si prinde-o la mijloc cu un elastic. Apoi ruleaza si deruleaza panglica intr-o spirala. Arata ca o bucla mare, creand o panglica foarte frumoasa si fluida. Daca doriti sa incercati drapajul vertical, ancorati lungimile de panglica in varful copacului si lasati-le sa se drapeze in mod natural spre baza.

Si daca dintr-o data nu ai suficienta panglica? Taie panglica in sectiuni de 20 de inci si prinde la fiecare capat. Leaga panglica de copac. Se economiseste panglica si o face sa para ca si cum ar fi tesuta prin copac.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *