Uneori se întâmplă să amâni destul de mult construcția unei case din varii motive, dar atunci când decizi în sfârșit să-ți îndeplinești visul pune-ți toată încrederea în specialiștii cu experiență. Fă o analiză amănunțită a pieței de profil și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine din toate punctele de vedere.

Prezentare Noua Tei

Compania Noua Tei îți oferă un real sprijin în derularea proiectului tău, fie că ai nevoie de o construcție de la zero sau vrei doar să reamenajezi un interior. Indiferent de situație ai nevoie de materiale de bună calitate pentru a-ți duce proiectul la bun sfârșit.

Echipa acționează cu pasiune și dedicare de fiecare dată și sprijină clienții indiferent de situație. Aceștia oferă consultare gratuită pentru a găsi cea mai bună soluție pentru fiecare. Fie că este vorba despre proiecte de renovare sau de construcție, obiectivul este același și anume obținerea unui loc pe care îl poți numi „acasă„. Acel loc unde te simți bine, te relaxezi pe canapea și iei masa cu familia într-un spațiu intim și cochet.

Pe lângă faptul că trebuie izolată locuința, zugrăviți pereții sau decorată grădina, acea încăpere delimitată de ziduri trebuie să aibă un aer nobil, o căldură aparte și o ambianța cât mai plăcută. Aceasta este provocarea echipei Noua Tei care pune accent pe originalitate și inovație, adăugând un plus de eleganță și stil oricărui spațiu.

Zone acoperite

Noua Tei activează pe piața de profil de 28 de ani, perioadă în care a derulat o mulțime de proiecte și a câștigat o experiență bogată dar și admirația clienților de pretutindeni.

Locația principală este Râmnicu Sărat iar celelalte zone acoperite sunt Buzău, Focșani, Galați și Brăila.

Servicii importante

          -stație betoane și turnări beton

Se oferă beton de calitate superioară precum și servicii de pompare beton, pentru construcțiile civile, dar și pentru cele industriale. Pomparea se face prin intermediul echipamentelor de ultima generație și cu mare atenție la detalii, pentru că de cele mai multe ori acestea fac diferența.

De asemenea, se oferă servicii de transport beton din stația de betoane și până la șantier, cu betoniere moderne, către Râmnicu Sărat, județul Buzău și județul Vrancea.

          -debitare pal și aplicare cant abs

Aceste servicii se realizează cu maximădedicare, deoarece influențează în mod decisiv rezistența produsului finit. Tăieturile trebuie să fie absolut impecabile pentru a obține un aspect plăcut și un design impunător. Echipa este alături de clienți pentru a oferi cele mai bune soluții tehnice în așa fel încât investiția făcută să aducă clienților satisfacție deplină. Așadar, se optimizează la maxim fiecare material, pentru că pierderile să fie cât mai mici.

          -mobilă la comandă

Personalizează-ți mobila după cum vreioptând pentru materialul dorit : PAL, MDF, PFL, blaturi de bucătărie sau diferite accesorii pentru mobilier. Aila dispoziție o gamăvariată de culori și modele de unde poți alege cu ușurință ceea ce îți place cel mai mult. Fii cât mai creativ pentru a realiza design-ul visat.

Fie că ai nevoie de fier beton, cărămidă, sisteme de acoperiș, gips-carton, decorațiuni interioare și exterioare, articole electrice și finisaje, vopsea, parchet, uși și ferestre, precum și produse pentru grădină, Noua Tei este alături de tine.  

Îndrăznește să visezi cu ochii deschiși și ia atitudine pentru ca ideile tale să prindă contur în realitate. Lasă-ți imaginația liberă și realizează designul dorit cu un minim de efort și maxim ajutor din partea echipei specializată în materiale de construcții.

Pentru a afla mai multe detaliisuplimentare despre oferta Noua Tei accesează site-ul  https://nouatei.ro și bucură-te din plin de rezultatele obținute.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *