ionut sorin apostu

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a stârnit controverse pe rețelele de socializare după ce a postat un mesaj pe Facebook în care critică un senator anonim pentru inițiativa sa de a salva afacerile de pe Bulevardul Unirii. În postare, Apostu nu a menționat numele senatorului, dar a subliniat că acesta își dorește să iasă din anonimat și să câștige notorietate.

Viceprimarul Apostu a descris modul în care senatorul PNL – Vlad Pufu a luat la pas Bulevardul Unirii și s-a declarat apărător al afacerilor locale, în special al celor care suferă din cauza lipsei locurilor de parcare. Apostu a subliniat că există soluții pentru proprietarii afectați, iar clienții au la dispoziție 2552 de locuri de parcare în spatele blocurilor de pe Unirii Sud.

Cu un ton ironic, viceprimarul a prezentat structura afacerilor de pe Bulevardul Unirii, enumerând 37 de PĂCĂNELE, 33 de bănci, 22 de farmacii, 16 magazine de haine second hand, 11 baruri și un sexshop. Apostu a respins orice simpatie pentru aceste afaceri, afirmând că nu le plânge de milă.

Viceprimarul a adus în discuție și aspectul financiar al proiectului, menționând că acesta a adus 13,5 milioane de euro la Buzău, sub forma de fonduri nerambursabile. Apostu a criticat pe cei care caută motive pentru a-și face notorietate și campanie electorală pe munca altora și a concluzionat că Bulevardul Unirii arată a bulevard, nu a parcare.

Postarea a generat reacții mixte în rândul cititorilor, unii susținând punctul de vedere al viceprimarului, în timp ce alții consideră că inițiativa senatorului de a salva afacerile locale este lăudabilă. Controversa continuă să atragă atenția opiniei publice în Buzău, cu mulți așteptând o reacție oficială din partea senatorului implicat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *