Blatistul secolului de la Buzău, Ion Viorel, vrea să revină pe banca tehnică a celor de la FC Buzău. De câteva ore, în spațiul public au apărut mai multe materiale ce stipulează numele blatistului care deține un restaurant pe numele nevestei în spatele stadionului Gloria.

Sunt persoane care vehiculează că inclusiv Marcel Ciolacu și Constantin Toma l-ar dori pe Ion Viorel înapoi la FC Buzău. Totuși, restul presei locale refuză să readucă în atenția publicului bubele pe care le are „Vioară” – „GROPARUL DE LA FC BUZĂU”.

Ion Viorel, o cotă bună pe care jurnaliștii locali „mizează” sume importante

Sunt și persoane care au făcut haz de situație și le-au dat mai multe cote posibililor antrenori care ar putea să conducă FC Buzău în următorul sezon:

  • Ion Viorel – 4.28
  • Erik Lincar – 1.91
  • George Timiș 7.49
  • Ilie Stan – 3.82

”Mafia pariurilor” de la Buzău

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, prima echipă din România anchetată oficial pentru implicare într-un scandal de meciuri trucate, a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre felul în care merg lucrurile la formaţia de ale cărei destine se ocupă. Bănuită de FRF că ar face parte dintr-un mecanism transfrontalier care se ocupă cu trucarea meciurilor de fotbal, Gloria Buzău a devenit, la finalul anului 2015, prima echipă din România anchetată pentru asemenea practici, iar antrenorul Ion Viorel a fost indicat drept unul dintre creierii din spatele grupării care ar fi trucat mai multe meciuri din Liga 2, dar şi partide amicale din stagiile de pregătire, informează arenabuzoiană.ro .

MAFIA PARIURILOR | Antrenorul Gloriei Buzău se ferea și de directorul sportiv: „Nu aveam voie la ședințe”. Discuțiile despre blaturi se purtau cu jucătorii pe gazon sau la dușuri, cu robinetele deschise potrivit prosport.ro, articol publicat în 02 Nov. 2015 .

Ce strigă un antrenor când marchează echipa lui: „Romică, ne-am nenorocit!”. Mecanismul cutremurător al mafiei transfrontaliere a pariurilor, subiectul primei anchete oficiale FRF, care începe luni. Lista blaturilor e uriașă, tot campionatul – compromis, potrivit prosport.ro, articol publicat în 02 Nov. 2015.

Sursa citata scrie ca întreg campionatul din anul 2014 – 2015, din cadrul Ligii a 2-a fost viciat în urma meciurilor aranjate.

Iar principali vinovați ar fi fost cei de la formația Gloria Buzau, în special antrenorul Ion Viorel și președintele Dan Tulpan.

Iata partidele despre care sursa citata sustine ca ar fi fost viciate de mafia pariurilor:

Etapa 2, 6 septembrie 2014: Academica Arges – Gloria Buzau 3-0
Etapa 4, 20 septembrie 2014: ACS Berceni – Gloria Buzau 4-2
Etapa 5, 27 septembrie 2014: Farul Constanta – Gloria Buzau 4-0
Etapa 14, 22 noiembrie 2014: FC Voluntari – Gloria Buzau 5-1
Etapa 15, 29 noiembrie 2014: Gloria Buzau – ACS Berceni 7-1
Play-off, 18 aprilie 2015: FC Voluntari – Gloria Buzau 5-2
Play-off, 2 mai 2015: CF Braila – Gloria Buzau 3-2
Play-off, 15 mai 2015: SC Bacau – Gloria Buzau 4-0
Play-off, 27 mai 2015: Academica Arges – Gloria Buzau 5-1
Play-off, 30 mai 2015: Gloria Buzau – Rapid CFR Suceava 1-3

Din cate se pare, metodele de trucare erau diverse, de la scor exact pana la număr de goluri înscrise sau jucători eliminați.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Ion Viorel a prins cotă bună să revină la FC Buzău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *