Deputatul buzoian Gabriel Avramescu(PNL), a prelut sesizările a mai multor buzoieni din comunele învecinate de mun. Buzău, referitoare la calitatea dezastruasă a serviciilor de telefonie și a semnalului radio.

Probleme s-au semnalat mai exact la Spătaru, Merei, Vadu Pașii și Mărăcineni, localități aflate la doar câțiva km de oraș.

Gabriel Avrămescu a solicitat ANCOM și ministrului Economiei să facă verificări și să ia măsurile necesare:

,,Câți dintre voi au probleme cu semnalul în județul Buzău? Spătaru, Merei, Focșănei, Vadu Pașii, sunt localități aproape de oraș care au sincope de semnal la telefonia mobilă. Și nu trebuie să fie așa. În 2022 este inadmisibil ca zonele limitrofe ale municipiului Buzău să nu beneficieze de semnal pentru servicii de date și voce. Ca parlamentar, am trimis o intrebare ANPC-ului prin care le solicit să clarifice câte sesizări au primit de la cetățeni în acest sens și dacă și ce anume au făcut pentru ca firmele de telefonie mobilă să asigure acoperirea cu semnal. Revin cu răspunsul lor tot aici.”

Gabriel Avramescu, deputat PNL
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *