În timp ce ne-am plâns că Geoparcul Ținutul Buzăul este un dezastru, iată că acum a venit vreamea să scriem și despre lucrurile frumoase din ținut.

Tinerii liberali au luat la pas traseul către Focul Viu de la Lopătari și au adunat gunoaiele lăsate de turiști, sub premisa “Noi am făcut curat, voi mențineți!”.

Printre tinerii cu inițiativă s-a aflat și Ovidiu Anghel, patronul unei pensiuni din zona Gura Teghii. Ajutat de câțiva colegi de partid, au montat marcaje turistice pentru ca oamenii să nu se mai rătăcească.

Ajunși la destinație, tinerii au amenajat un spațiu destinat recreerii, ce se va afla la dispoziția tuturor celor care vor vizita acest obiectiv turistic.

Printre săgețile social democrate s-a aflat modul în care tinerii liberali au montat pancartele pe trunchiul copacilor: ,,Așa se montează marcajele turistice? Au băcat holsuruburi cu bormașina direct în trunchiul copacilor”.

Ei bine, după cum bine știm, din bătrâni exista obiceiul de a se bate cuie ruginite în trunchiul copacilor pentru ai ajuta să rodească mai mult în anul care urmează, deci pomii nu vor fi afectați.

TNL Buzău își intensifică astfel preocupările legate de promovarea unei viziuni de dezvoltare bazate pe implementarea unei economii durabile, cu un accent special pus pe încurajarea tinerilor spre participare civică activă!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Echipa TNL a montat indicatoare pe traseul turistic de la Focul Viu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *