Sunt alegeri la TNL Buzău. Tinerii liberali, unii dintre ei abia au trecut pragul partidului, iar alții cu suficientă experiență dobândită în cadrul organizației. Aceștia își aleg echipa de conducere în cadrul unui eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie, la care sunt așteptați să participe peste 300 de delegați din întreg județul. 

Andreea Vintilă candidează la funcția de președinte al Organizației Județene a TNL Buzău. Are 28 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și a Facultății de Management din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, în prezent, masterandă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.  

Potrivit surselor noastre, Andreea Vintilă este fiica cunoscutului patron al unei asociații agricole din localitatea Ghergheasa. Potrivit informațiilor noastre, acesta este vărul actualului primar PSD, Vasile Gheorghe, din localitatea Ghergheasa.

Aceeași sursă citată, suține că în schimbul punerii în funcție a fiicei în cabinetul prefectului Țiclea și în fruntea TNL Buzău, omul de afacere le-ar fi promis liberalilor că îi va ajuta la următoarele campanii electorale, însă informația va rămâne invazivă până la confirmarea acesteaia.

Foto: facebook.com

Prefectul Țiclea a confirmat că Andreea Vintilă a fost angajată la cabinetul său de prefect și a descris-o ca fiind: „un copil bun și cu bun-simț”.

Foto: facebook.com

Viața „fetei lu’ tata” a luat o turnură importantă

,,Nu mă așteptam în urmă cu un an ca viața mea să ia o asemenea turnură. Nu mă vedeam atunci implicată în politică. Implicarea mea a venit însă ca un pas normal, natural, pe măsură ce am început să cunosc oameni care activează în PNL Buzău.  Aș fi putut  rămâne implicată doar în zona afacerii agricole pe care o deține familia mea, dar am ales să accept provocarea de a o apuca pe propriul drum, de a-mi dezvolta propria carieră și propria personalitate. La acest moment, văd în PNL oameni serioși și sper să reușesc să valorific oportunitatea pe care o am, de a lucra alături de ei”, a spus Andreea Vintilă.  

La acest moment, singurul candidat care merită funcția de președinte în cadrul TNL Buzău, este Ovidiu Anghel.

Ovidiu Anghel este patronul unei pensiuni din Gura Teghii. Acesta este singurul candidat care mizează pentru creșterea potențialului turistic din județul Buzău.

Inițial, după ce l-am contactat telefonic, acesta ne-a infirmat că mizează să obțină funcția de președinte în cadrul TNL. La doar două zile distanță, în comunicatul PNL Buzău, a fost prezentat și Ovidiu Anghel.

Ovidiu Anghel este membru în Biroul Executiv al TNL România, are 27 de ani, este absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri iar în prezent este antreprenor și consultant Fonduri Europene.  

,,Am intrat în PNL fiind inspirat de valorile liberale și de spiritul tânăr pe care l-am întâlnit în organizația PNL Buzău. De fiecare data când merg acasă, în zona de munte a județului Buzau, dat fiind ca sunt născut la Gura Teghii și am crescut la Nehoiu, și văd simplitatea și ospitalitatea oamenilor cu care am crescut și lângă care m-am format, nu pot decât să mă gândesc cum să îi ajut și să fac tot posibilul pentru a contribui la un viitor mai bun pentru aceștia, prin dezvoltarea potențialului turistic și producției, prin sprijinirea localnicilor în atragerea de fonduri nerambursabile.”

Cel mai probabil, tinerii liberali vor fi sfătuiți de conducerea partidului să o voteze pe fata lu’ tata, nu pe candidații ce ar merita cu adevărat funcția de președintel în cadrul TNL Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “„Fata lu’ tata” pusă în cabinetul prefectului și este pregătită să fie pusă în șefia TNL. Fata cui este Andreea Vintilă?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *