Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, le-a transmis tinerilor social-democraţi care au participat la Şcoala Politică a Tineretului Social Democrat de la Cheile Grădiştei (Braşov), că este important să înveţe din greşelile celor care conduc acum partidul şi să nu pice în capcană și să ajungă „după chipul şi asemănarea” lor, relatează News.ro.

Marcel Ciolacu şi-a amintit că prima lui participare la o şedinţă naţională a partidului a fost în primii ani de după Revoluţie: „Cred că în ’90-’91 am participat şi eu pentru prima oară, la Braşov, la prima şedinţă a FSN, pe atunci. Îmi aduc foarte bine aminte că în noaptea aia nu prea am dormit de onoarea pe care o aveam, să mergem la o şedinţă la nivel naţional, chiar a tineretului, la vremea aceea. Ar trebui să ne fie clar că în sală, în faţa mea este viitorul PSD şi dumneavoastră veţi fi parte din viitorul României. Cel mai important e să învăţaţi din greşelile noastre, încercăm să învăţăm şi noi din greşelile personale, dar insist să nu cumva să picaţi într-o capcană, să fiţi după chipul şi asemănarea noastră. Dumneavoastră trebuie să fiţi total diferiţi. Trebuie să ieşiţi din linia partidului, trebuie să ne criticaţi cu argmente şi să fiţi altfel, pentru că nu pot fi asemănări ca şi spirit, poate ca şi atitudine de generaţia noastră”, le-a transmis Ciolacu tinerilor social-democrați, confrom news.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *