Andreea Vintilă a fost aleasă să reprezinte tinerii liberali buzoieni. Aceasta a fost unicul canidat pentru funcția de președinte.

Chiar dacă aceasta a fost singurul candidat pentru funcția de președinte, aceasta a „acuzat” că are foarte multe emoții.

Prședinta TNL are 28 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și a Facultății de Management din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, în prezent, masterandă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.  

Așadar infroamțiile noastre s-au confirmat, beizadeaua omului de afaceri din Ghergheasa a fost aleasă președintele TNL Buzău. Mai multe informații puteți găsi aici.

Avramescu acuză presiuni interne în „numirea” candidatului TNL Buzău.

,,O admir pentru că a rezistat unor presiuni (și acum pentru că suntem doar noi aici), vă spun că inclusiv pe noi s-au făcut presiuni și cele mai multe din interior ca Andreea să nu fie candidat. Vă spun sincer, cât voi fi eu aici, toți cei care vor fi în echipa noastră vor avea parte de susținerea noastră necondiționat și nu mă interesează nicio formă de șantaj din partea nimănui. Am pornit într-o echipă, am pornit la un drum, suntem împreună până la capăt, pentru că da, asta este, căpitanul părăsește ultimul, corabia”, a spus Gabriel Avramescu.

Citește și:

„Fata lu’ tata” pusă în cabinetul prefectului și este pregătită să fie pusă în șefia TNL. Fata cui este Andreea Vintilă?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *