Fotografii realizate în EXCLUSIVITATE de paparazzi: Adrian Mocanu și Vișan Cătălin, au ieșit din sediul AUR Buzău. O vizită aparent privată, dat fiind faptul că Adrian Mocanu nu și-a anunțat încă mutarea din barca PMP la AUR, atâta timp cât acesta deține funcția de președinte al PMP Buzău.

Mutarea lui Adrian Mocanu la partidului lui George Simion nu este o surpriză pentru noi. Încă din luna decembrie am anunțat mutările lui Adrian Mocanu pe scena politică, în frunte cu Vișan Cătălin, finul tatălui său.

Mocanu și-a adus în partid și mai mulți membrii, pentru care a plătit și cotizații infime de 10 lei per membru, dat fiind faptul că terenul nu era sigur și nu putea investi prea mult în ceva nesigur, spun sursele noastre.

În următoarea perioadă va avea loc o schimbare categorică în politica locală, toate organizațiile PMP se vor transforma în AUR, după cum liderii AUR i-au promis lui George Simion.

În sediul AUR Buzău și-a făcut prezența inclusiv fostul consilier local PMP, Gheroghe Vasile, semne că partidul a fost acaparat de foști PMP-iști.

Mocanu și-a pus oamenii în AUR. Secretara sa este și la PMP, dar și la AUR

Adrian Mocanu și-a pus oamenii în AUR. Secretara Rica ține evidența și la PMP, dar și la AUR. A dezvăluit că Adrian Mocanu i-a angajat fiica la Apele Române.

Politica este o curvă, iar Adrian Mocanu ne-a demonstrat asta ori de câte ori a fost nevoit să-și schimbe partidul.

După ce s-a zbătut să preia frâiele PNL Buzău, Mocanu s-a orientat acum spre partidul lui George Simion.

Rica Rădulescu, secretară și la PMP, dar și la AUR, ar fi declarat către un coleg din partidul lui Simion că este trup și suflet pentru Adrian Mocanu, pentru că a reușit să-i angajeze fiica la Apele Române.

Mai mult de atât, în decembrie a distribuit o felicitare a Partidului Mișcare Populară pentru Sărbătorile de Iarnă.

Cum a preluat Mocanu filiala partidului lui Simion?

Fostul parlamentar de Buzău, Adrian Mocanu, a preluat frâiele AUR filiala județeană Buzău prin interpuși. Mai exact, în luna octombrie, Cătălin Vișan a fost impus de la București în urma mai multor negocieri, acesta fiind nimeni altul decât finul lui Victor Mocanu(tatăl lui Adrian Mocanu), fost președinte al CJ Buzău și fost senator.

Cătălin Vișan ar fi promis la București să înființeze în județ un umăr de 40 de filiale locale, pe care le are în plan să le transfere de la PMP. Totuși, cei de la conducerea AUR i-au impus și o dată, 4 ianuarie este data până la care acesta trebuie să transfere filialele PMP la AUR, susțin surse din AUR.

Membrii AUR Buzău se tem că listele cu simpatizanții AUR și bazele de date au ajuns pe mâinile cui nu trebuie, după ce Rica Rădulescu a apelat mai mulți membri pentru nunta lui George Simion.

Din același Birou Județean fac parte și alți apropiați ai familei Mocanu, precum: vicepreședintele Maria Ionescu, fost consilier local municipal PMP, Gheorghe Vasile, de asemenea vicepreședinte și fost consilier municipal, secretarul general Ștefan Jercan, ex-manager general Trans Bus, dar și Rădulescu Rica, secretar general adjunct.

Foto: sansanews.ro
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *