Fotografii și filmări realizate în EXCLUSIVITATE de paparazzi MediaFlux: Marcel Ciolacu și ministrul Apărării, acasă la ambasadorul Marii Britanii. O vizită aparent privată, dat fiind faptul că nu a fost semnalată nicicum, de niciunul dintre participanți în vreo comunicare oficială. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, au venit și au plecat cu aceeași mașină.

Pe niciunul dintre conturile oficiale (nici neoficiale!) ale politicienilor români nu a fost semnalată vizita de astăzi dimineață, de la reședința ambasadorului Marii Britanii, Andrew Noble, menționează mediaflux.ro.

Și asta deși pe pagina oficială a ministrului Apărării, a fost postată o informație despre activitatea de astăzi a lui Angel Tîlvăr.

”L-am primit, astăzi, la sediul MApN, pe ambasadorul Statului Qatar la București, Osama Yousef A.A. Alqaradawi. Cooperarea bilaterală în domeniul apărării, inclusiv din perspectiva Qatarului ca stat partener al Alianței Nord-Atlantice, dar şi prin prisma altor formate internaţionale la care România este parte, a fost unul dintre principalele subiecte abordate. De asemenea, am discutat și despre provocările mediului de securitate internațional și am evidențiat implicarea și eforturile României pentru sprijinul multidimensional acordat Ucrainei.” a notat domnia sa pe Facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *