Ieri, patru bărbaţi din Ialomiţa, bănuiţi de săvârşirea unui furt din sediul unei societăţi comerciale din judeţul Buzău, au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

În ziua de 30 august a.c., paznicul unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în Glodeanu Siliştea, a sesizat un poliţist din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni, care tocmai ce ieşise din serviciu, cu privire la faptul că a observat mai multe persoane în timp ce sustrăgeau bunuri din obiectivul pe care îl avea în supraveghere.

Cu toate că îşi finalizase programul de lucru, poliţistul a verificat cele semnalate, constatând că se confirmă şi a demarat cu autoturismul personal în urmărirea maşinii indicate de paznic. Maşina se deplasa pe direcţia judeţului Ialomiţa iar ocupanţii, observând că sunt urmăriţi, au abandonat la un moment dat obiectele sustrase.

Ulterior, din investigaţii, poliţiştii au stabilit că bănuiţii sunt 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 38 de ani, toţi din Urziceni.
Bănuiţii au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.
Prejudiciul, estimat la 1700 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi predat societăţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Sursa foto – arhiva

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *