1. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ne poți spune câteva lucruri despre tine?

Am un zâmbet larg și când nu pot schimba ce se întamplă în jurul meu, îmi închid ochii. La figurat, că la propriu visez. Sunt sensibilă și puternică în același timp. Un alt lucru pe care vreau să-l spun despre mine, este că întotdeauna am făcut ce am simțit și nu am regrete.

2. De unde a venit pasiunea ta pentru scris?

Pot spune că sentimentele m-au îndemnat să scriu. Și gândurile ce-mi veneau odată cu ele. Așa am descoperit cea mai frumoasă cale de alinare a sufletului și soluția să-mi pun oridine în gânduri: versurile.

3. La ce vârstă ai început să scri prima ta poezie?

La vârsta de 16 ani, am facut prima poezie. Poezia respectivă avea font negru, dar peste o rază de lumină ca speranță. O descriu în acest fel pentru că așa mă simțeam atunci.

4. Când ai început să lucrezi la carte?

Majoritatea poeziilor erau deja scrise când m-am decis să le cuprind într-o carte. Și asta s-a întamplat la începutul acestui an, în luna ianuarie. Prima poezie este scrisă pe 10 decembrie 2019 și ultima pe 18 aprilie anul acesta.

5. Când va avea loc o lansare de carte?

Încă nu am o dată exactă să o spun, doar că se va întâmpla curând, cel târziu în luna octombrie. Voi anunța pe pagina de facebook cu numele cărții , „Confesiunile unei inimi „.

6. Cui i se adresează cartea?

Prefer să rămână secret. Cartea este o poveste de dragoste transpusă în versuri, scrise atat despre „el” cât și despre „ea” , care începe din prima poezie , „Te-am simțit!” și se termină în poezia „Sfârșit”. Prin cele spuse, voi lăsa loc de interpretare.

7. Dacă ar fi să descri printr-un cuvânt cartea, care ar fi acela?

Eliberare.

8. De ce crezi că poezia te reprezintă?

Atunci când scriu, sentimentele îmi sunt muză și cuvintele prind alt sens. Doar așa pot face față emoțiilor cu încărcătură maximă. Exprimându-le în versuri. De aceea am descris cartea ca fiind o eliberare ,de emoțiile copleșitoare.

9. Plănuiești să scri o altă carte?Ai mai scris înainte?

Cu siguranță voi mai scrie și vreau să-mi exploatez imaginația, nu vreau să mă axez doar pe poezie.O să spun mai multe la momentul potrivit. Este prima carte scrisă de mine. Nu mă consider neapărat o scriitoare. Țin să menționez că a fost un sentiment intes când a ieșit cartea de sub tipar și aproape nu îmi venea să cred că am reușit , am ținut-o aproape toată ziua respectivă în mână. Cartea este încărcată de emoție și înseamnă enorm pentru sufletul meu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *