E vorba de Saturn Linie, o stradă pe care locuiesc câteva zeci de familii – în cartierul Poștă .

Lucrarea a rămas ultima, din totalul de 43 de străzi asfaltate, întrucât CFR a întârziat eliberarea avizelor. Strada, îngustă din pricina vecinătății căii ferate, va fi cu sens unic, dinspre podul Drăgăicii înspre strada Saturn.

,,Îi mulțumim domnului primar că ne-a asfaltat strada, dar lasă de dorit modul în care Primăria a făcut comanda pentru această stradă, din câte am auzit, aici, va fi lăsat doar primul strat,iar pe trotuar nu se v-a turna bitum.”-ne-a transmis riveranul.

Performanță

Puține spre deloc sunt orașele din România de mărimea Buzăului care se pot lăuda cu faptul că au toate străzile astfaltate. Acesta e una din cele mai importante realizări ale primarului Toma în mandatul său. Peste 60 de străzi nu erau asfaltate în Buzău în 2016. Un lot a fost reușit cu Urbis Serv, iar restul de 43 de străzi (vezi lista mai jos cu cele 5 loturi) a fost atribuit în urmă cu doi ani firmei Hidro Salt, informează buzoienii.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Asfaltare a ultimei străzi de pământ din orașul Buzău. ,,Lucrare de mântuială””
  1. Riveranul, cu lacune de limba romana , „a auzit”, „presupune ca”…pana acum nu s-a facut nimic, acum, cand s-a facut nu-s „muieti posmegii”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *