Coincidență stranie după accidentul provocat de Fănică Bârlă. Mașina de pompieri venită în ajutor, distrusă de soția unui alt politician

Fănică Bârlă, fostul primar interimar al Buzăului, director Electrica în prezent, a provocat vineri seara un accident în lanț, soldat cu doi răniți. Victimele sunt un cunoscut bucătar buzoian și logodnica lui, informează informatiabuzaului.ro .

Potrivit informatiabuzaului.ro, din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău.

Uimitor este că în drum spre acest eveniment rutier provocat de Fânică Bârlă, o autospecială de la ISU a fost implicată într-un accident soldat cu pagube materiale, informează infomatiabuzaului.ro.

Ciudat este că mașina de pompieri a fost lovită în plin, chiar în intersecția din bariera Ploiești, de soția unui fost lider PDL, informează informatiabuzaului.ro.

Foto: informatiabuzaului.ro

Video: newsbuzau.ro

Sursă: informatiabuzaului.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *