Activistul Buzoian – Nițu Robert Gabriel, a fost agresat după ce acesta a încercat să prezinte publicului și autorităților, comercializarea ilegală a puilor vii, datorită gripei aviare. Reamintim că ANSVA a interzis comerțul cu păsări vii, excepție făcând fermele autorizate.

După cum relatează activistul civic, acesta a fost urmărit și blocat în trafic de mai mulți comercianți de pui vii din comun buzoiană – Cernătești.

Agresor: ,,Ăsta e ăla de la Buzău!”

În prima parte a conflictului, cei doi comercianți au rupt oglinda și au spart luneta autoturismului.

Acesta a încercat să fugă, însă mai multe mașini erau pe urmele sale, după cum relatează: ,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”

Activistul civic susține că a fost agresat de față cu cei doi polițiști trimiși să intervină. Imaginile îi dau dreptate.

În răfuială, unul dintre agenții de poliție a fost agresat de un comerciant.

,,Dacă nu reușeam să fug, mă omorau de față cu polițiștii!”

La sediul de poliție din Mărăcineni, și-au făcut apariția o parte agresori, însă SURPRIZĂ, ”țestoasele ninja” i-au luat pe sus pe ”băieții răi”.

IPJ Buzău a furnizat informații parțial neadevărate.

,,Conflict verbal în zona Cernătești – Săpoca între un buzoian și doi localnici. Buzoianul a plecat cu mașina, dar a fost urmărit în trafic de cei doi localnici.

După câteva șicanări în trafic, a urmat un conflict fizic între cei trei.”- informare IPJ Buzău.

Activistul Buzoian a transmis un clip în direct după ce a ajuns la SJU Buzău. Vezi VIDEO mai jos:

Mai multe imagini vor apărea în scurt timp pe canalul de YouTube al activistului civic.

ARTICOL ÎN CURS DE ACTUALIZARE!

Ultima actualizare: 06:39

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
17 thoughts on “Activistul Buzoian bătut de față cu polițiștii. Geamurile autoturismului au fost sparte”
  1. Activistul Buzoian bătut de față cu polițiștii. Geamurile autoturismului au fost sparte - spune:

    […] După cum relatează activistul civic, acesta a fost urmărit și blocat în trafic de mai mulți comercianți de pui vii din comun buzoiană – Cernătești, scrie stiridinsursebuzau.ro. […]

  2. […] Un bărbat din Buzău, Nițu Robert Gabriel, supranumit Activistul buzoian, a fost bătut în această dimineață de față cu polițiștii după ce acesta a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală a puilor vii, după ce ANSVA a interzis comerțul cu păsări vii, excepție făcând fermele autorizate, relatează ȘTIRIDINSURSEBUZAU.ro și buzoienii.ro. […]

  3. Un activist buzoian, urmărit şi bătut în trafic, chiar sub ochii poliţiştilor - newsromania.info spune:

    […] Activistul Robert Gabriel Nițu a fost bătut duminică dimineață în județul Buzău de față cu polițiștii, după ce a încercat să filmeze un grup de vânzători de pui şi găini din Săpoca, informează Hotnews, care citează presa locală. […]

  4. Domnișoara polițist ce a fost lovita de acel bandit a făcut plângere sau ii este frică ? I.a cam despletit coafura. La 50 de kg ale ei dacă o lovea mai puternic direct ATI scria pe ea. De doamna polițist lovita nu zice nimeni nimic ?!?! Când au tras de un om in vârsta și băut l.au omorât…acum ca e vb de colorați bătăuși se tace mâlc…mare păcat!!!

  5. interesant este ca toata lumea se concentreaza pe asa zisii ‘interlopii, care intradevar au reactionat brutal, dar nimeni nu se uita sa analizeze pe asa zisul activist, care de fapt este un scandalagiu, provaocator si un instigator, stie cineva n este membru aur .. are acelasi ‘sintome’

  6. Așa țara aveam în uniunea europeană să ne batem joc de tata noastră și să fim șmecheri în toată europa numai oamenii alcolisti care nu au ce face de viața lor si nu își întreține familia lor eu dacă eram ca un loc de președinte eu Făceam curat în Europa noastră dădeam unul nea Europeană jos Asta face așa râsul în Europa noastră nu am putut să văd doamne look să ne apărăm să ne ajuți nem unul de altul ne auzim ne batem am plină stradă toți boschetarii alcoolistii îi vezi pe la colțuri ne bate boschetarii nu mai putem pentru ce plătim taxe și impozite să ne batem boschetare ăștia care dorm pe străzi înțelegem dar trebuie să ajutați și voi luați bani de la Uniunea Europeană suntem ne aflăm că suntem în unu ne Europeană și nu facem așa mizerabila țară nu am putut să văd de când se intrat în Uniunea Europeană Ce dracul vă bateți pe bani în parlamentarilor pe banii pensiilor private și care faceți altă pensii private vă bateți joc de oameni amărâți

  7. Abia l-am descoperit pe acest activist! Raman socat vazand acele videouri de pe canalul de YouTube. Tara asta are probleme grave, oameni buni! Omul nu vrea decat sa fie aplicata legea corect si asta primeste in schimb?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *