Gura Teghii

Astăzi-dimineață, ora 6:15, au avut loc descinderi spectaculoase la Primăria Gura Teghii desfășurate de anchetatori și jandarmi, sub coordonarea autorităților judiciare de la Parchetul Pătârlagele. Într-un scenariu surprinzător, instituția a fost deschisă de tatăl primarului Gheorghe Micleru, în locul obișnuitului fiu, acesta apărând mai târziu.

Perchezițiile ample au vizat ridicarea de documente și audierea mai multor persoane. Cercetările la fața locului s-au încheiat în cursul după-amiezii, iar rezultatul acestora a fost reținerea primarului Gheorghe Micleru și a altor funcționari pentru o perioadă de 24 de ore.

În prezent, aceștia se află la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria [orașul], unde anchetatorii vor continua investigațiile. Surse judiciare afirmă că mai multe dosare legate de primarul Micleru sunt în cercetare de ceva vreme.

Decizia privind măsurile preventive pe care le vor suporta cei reținuți va fi luată de judecători în cursul zilei de mâine. Aceasta poate include cercetarea în stare de libertate, arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar, în funcție de concluziile anchetatorilor și argumentele prezentate în fața instanței.

Menționăm că informațiile au fost comunicate cu atenție, așteptând confirmarea oficială din partea surselor judiciare. Comunitatea locală este în așteptarea dezvoltărilor acestui caz, care ar putea avea un impact semnificativ asupra administrației locale și a imaginii primăriei.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *