Primii 16 km din autostrada A7 (un tronson din Centura Bacăului), care va face legătura între Ploiești și Siret, au fost dați în folosință acum câteva zile, mai exact pe data de 2 decembrie 2020.

”Am avut o discuție cu proiectantul Consitrans pe baza Studiului de Fezabilitate de pe primul sector, de la Ploiești la Buzău. Ne-a fost predat Studiul, vom primi azi avizul de la CTE-ul de siguranță. Vom avea un CTE (Comitet Tehnico-Economic) la Companie și unul la Minister. Consultantul a lucrat la proiectul tehnic și cred că în vreo două săptămâni vom avea și proiectul Tehnic gata. Ăsta e avantajul când ai proiectantul același și pentru studiul de fezabilitate, și pentru studiul geo, și pentru proiectul tehnic și pentru caietul de sarcini. Aici avem un exemplu de bună practică de gestionare a unui contract de proiectare.

Dacă lucrurile merg bine vom avea Caietul de Sarcini pe Ploiești-Buzău și îmi doresc să trimitem la ANAP prima documentație pe A7 alta decât pe tronsonul de la Bacău ce l-am deschis azi. Vă garantez că la anul, cu toate licitațiile și contestațiile, vom avea în execuție Ploiești – Buzău. Licitația va fi publicată la începutul anului” a declarat Mariana Ioniță, directorul CNAIR, la hotnews.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *