Noul rond de pe strada Frăsinet, din zona centrelor comerciale, se pare că a fost ținta unui șofer neatent și a avut soarta sensului giratoriu de la „Hanul lui Țintă „, fiind împodobit cu o mașină, roșie ca focul. Pe pagina de socializare Facebook, circulă foarte multe imagini și comentarii amuzante, cu un Ford cocoțat pe amenajarea rutieră din mijlocul intersecției.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit mașina cu motorul pornit, dar și cu farurile și avariile în funcțiune. Deoarece autoturismul era abandonat, s-a trecut la identificarea șoferului.

„Din primele verificări efectuate de Poliție, se pare că șoferul ar fi un buzoian de 34 de ani. Nu s-a stabilit dacă acesta era băut, ori dacă este proprietarul mașinii, autoturismul fiind vândut-revândut de mai multe ori, ultima dată aseară”, a transmis IPJ Buzău.

Deoarece în mediul online circulă foarte multe discuții în legătură cu amenajarea noului rond, se pare că buzoianul/buzoianca de aseară, fără să vrea, a sărit în ajutorul primarului Constantin Toma. Dacă avem sensuri giratorii cu avion, cu locomotivă, cu „B-uri”, de ce să nu avem unul cu o mașină suspendată?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *