Update: Șoferița va rămâne fără carnet și nu va mai putea șofa câteva săptămâni/luni. În această perioadă va fi mutată pe un alt post în cadrul societății, conform buzoienii.ro.

În urmă cu puțin timp s-a produs un grav accident la capătul autobuzului 5, de la podul ce face legătura cu comuna Vadu Pașii. În urma coliziunii o persoană a fost rănită rănită.

Video: sansanews.ro

Datele de la fața locului furnizate de IPJ Buzău arată că în timp ce conducea un autoturism spre Vadu Pașii, un șofer în vârstă de 57 de ani, din Săgeata, a intrat în coliziune cu autobuz condus de o șoferiță în vârstă de 36 de ani, din Țintești, care se deplasa spre Buzău.

Martorii spun că vinovată este ținteșteanca în vârstă de 36 de ani – Petre Tatiana, șoferița de autobuz, după ce a întors autobuzul fără să se asigure.

Este intersant și ce viteză ar fi putut avea autoturismul astfel încât să se facă acordeon, iar autobuzul să nu aibă prea mari pagube..

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din autoturism, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Săgeata, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița este din Țintești, localitatea de origine a primarului Constantin Toma. Printre altele bărbatul acesteia este și el angajat al companiei de transport public în comun, însă pe traseele din afara municipiului Buzău.

Dacă în urmă cu ani buni Trans Bus se putea mândri cu cei mai buni șoferi din județ, acum se poate mândri cu foști șoferi de maxi taxi sau foști tractoriști, de preferat din localitatea Țintești.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *