Fosta șefă CJAS Buzău – Simona Anghel, a fost astăzi audiată de procurorii DNA la sediul central din București.

Întrebată de jurnaliști, fosta șefă a CJAS Buzău nu a dorit să discute, însă a dat de înțeles că prezența sa la sediul DNA era una de reclamant.

Totuși, inițial reacția acesteia nu era una de acuzator, ci aceea de acuzat, însă rămâne de văzut ce ne va comunica DNA privind vizita domniei sale la sediul din București.

Simona Anghel a fost cercetată în trecut de DNA pentru fapte de corupție

În trecut, Simona Anghel a profitat la maximum de poziția în politica locală a fostului soț și a prieteniei cu Marcel Ciolacu. Din trecutul celei care a reușit să aducă DNA-ul în CJAS Buzău se mai știe că la un moment dat a ocupat un post de jurist în cadrul Instituției Prefectului Buzău. Și Anghel Simona a fost numită președinte-director general la CJAS Buzău din ordinul lui Ciolacu. Președintele PSD avea nevoie de un om care să execute la milimetru deciziile luate de lanțul farmaceutic pe care îl controla și îl controlează prin interpușii săi: Neagu Marius și Isac Costel. Despre cele două săgeți am mai scris cu alte ocazii, de aceea nu vreau să insist prea mult, dar este foarte important să reamintesc câteva aspecte din trecutul lor. Marius și Costel (Marcos Provit) au fost la un moment dat uneltele infractorului Horia Simu-Șchiopu, devalizatorul Cord SA Buzău, supranumit „regele cuprului”. Primul administrator, al doilea director general, împreună cu liderul sindicatului Cord SA, pârscoveanul Minică Vasile (de mulți ani membru în CA al CJAS Buzău!), l-au devalizat pe Simu și apoi pe un româno-bulgar care a preluat sarcina de a vinde bucată cu bucată Cord-ul, scria publicația liberinbuzau.ro în anul 2021.

Anghel a înțeles foarte repede ce vrea Ciolacu de la ea, astfel că nu a fost nevoie de intervenții speciale întrucât s-a dovedit că infractorul Isac Costel a îmblânzit-o rapid pe Simona care îl vizita pe moldovean la domiciliul său din Buzău ori de câte ori dorea pipota sa. Isac și Neagu ordonau, Anghel executa! Chiar și în weekend! Personal am fost martor la ieșirea lui Anghel din condominiul lui Isac, iar pentru asta m-am ales cu o plângere penală pentru hărțuire din partea fostei șefe a CJAS Buzău. Da, exact, Anghel Simona, candidat la șefia Casei este specialistă în plângeri penale ce izvorăsc din mintea ei bolnavă și rea. Dosarul se află încă în lucru, însă am convingerea că anchetatorii s-au convins despre ce este vorba, conform aceeași surse citate.

Citește continuarea pe liberinbuzau.ro!

Printre altele, Simona Anghel s-a prezentat la un termen de judecată alături de un avocat al companiei farmaceutice Marcos Provit, semne că legăturile cu Marcel Ciolacu și compania farmaceutică sunt foarte strânse, conform unor surse.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *