Comuna Cozieni este punctul zero de plecare al unei noi investigații jurnalistice din întreg județul Buzău. Dezastrul lăsat în urmă de Compania de Apă Buzău este scos pe zi ce trece de tot mai mulți avertizori de integritate din județul Buzău ce ne relatează informații privind nivelul de corupție și ilegalitățile comise de angajații Companiei de Apă în tot județul Buzău. În unele cazuri, investițiile au fost doar pe hârtie, însă realitatea este cu totul alta, spun localnicii.

În urmă cu puțin timp, conducerea Direcției de Sănătate Publică Buzău a transmis un răspuns către un petent, privind noile rezultate provenite din apa „potabilă” distribuită pe rețeaua de apă a Companiei de Apă Buzău.

DSP: „S-a identificat prezența bacteriilor coliforme și escheria coli”

Conform documentului transmis de Direcția de Sănătate Publică Buzău reiese că Compania de Apă Buzău furnizează apă contaminată în satul Tulburea(comuna Cozieni), fără a deține autorizație sanitară de funcționare. Mai mult de atât, DSP Buzău aduce în atenția reclamantului că la ieșirea din bazinul Tulburea s-a identificat prezența bacteriilor coliforme și escheria coli.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *