România are de astăzi un nou partid parlamentar, în urma trecerii a trei deputați ex-AUR la formațiunea politică Alternativa Dreaptă.

Printre deputații care au ales echipa Alternativa Dreapă, se află și deputatul de Buzău – Nicolae N. Roman.

Deputatul ales pe listele AUR de la Buzău a schimbat astăzi macazul. Mai exact, acesta a ales să se alăture unei echipe competente pentru punerea țării în ordine.

,,La acest moment sunt liniștit, că după un periplu de consultări am reușit să găsim un partid care să aibă valorile pentru care am decis să vă reprezint în parlamentul României și sunt convins că am și elementul pe care nu l-am avut în altă parte, anume să găsesc oameni cu caracter.

Așa cum vă spuneam, voi mi-ați acordat votul la alegerile precedente, România trebuie restartată cu toate generațiile, România trebuie pusă la treabă și România trebuie pusă în ordine. Punerea țării în ordine se face decât numai cu profesioniști, nu se poate face decât cu oameni de mare calitate, cu oameni de mare onoare, cu oameni demni, fiindcă o țară fără o politică demnă nu poate exista în contextul internațional actual”, a spus Nicolae N. Roman, astăzi, în Parlament.

Președinta AD, Adela Mîrza, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că, începând de astăzi, „politicile cu adevărat de dreapta se vor face auzite în România”, adăugând că modelul acestei formațiuni politice este reprezentat de principalul partid de guvernământ din Polonia, PiS. 

„Astăzi devenim partid cu afiliere parlamentară. Partidul Alternativa Dreaptă își va auzi vocea în Parlamentul României prin Daniel Gheorghe Rusu, domnul general Roman și domnul Aelenei, cărora le mulțumim că au ales să fie alături de noi.

AD este un partid de dreapta, conservator, clasic liberal, creștin democrat. Suntem afiliați marii familii conservatoare europene intitulată ECR Party, partidul conservatorilor și reformiștilor europeni, unde suntem membri cu drepturi depline în board. Prin urmare, politicile cu adevărat de dreapta se vor face auzite în România. Avem numeroase proiecte de legi pe care cu drag le încredințăm noilor noștri colegi pentru a le duce mai departe în Parlamentul României. (…) Unii dintre noi, din frumoasa familie Alternativa Dreaptă, am mai făcut politică, avem și o oarecare experiență. Am participat la două cicluri electorale, avem și primari și consilieri locali, așadar experiența ne-am făcut-o deja. Ce ne dorim pe mai departe? Ne dorim ca în 2024 un partid cu adevărat de dreapta să fie reprezentat în Parlament. Acum alegătorii au ce vota. Dacă până acum s-au plâns că nu au ce vota, de acum există un partid cu adevărat de dreapta care poate fi reprezentat în Parlamentul României și deja este. (…)

Eu de 10 ani sunt membră în ECR. Acum alături de noii noștri colegi care ni s-au alăturat vom lărgi familia ECR prin faptul că vom avea reprezentare parlamentară. Sperăm că în curând vom avea și reprezentare europarlamentară. Suntem foarte bine văzuți la nivelul conducerii ECR. Doamna Giorgia Meloni e un partener de încredere, ne-a susținut și în campaniile electorale. De asemenea, colegii din Polonia, cei de la PiS, care ne sunt oarecum model, sunt alături de noi. Încercăm în viitorul apropiat să facem un eveniment la București împreună cu ECR și colegii parlamentari. Toate întâlnirile din ECR sunt de substanță și vom oferi publicului din România și celor pasionați de politică idei conservatoare, de dreapta, clasic liberale, idei economice extraordinare, care într-adevăr pot ajuta ca România să devină o economie stabilă”, a spus Adela Mîrza. 

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *