Asociația Județeană de fotbal Buzău a sancționat cu fermitate actele de huliganism petrecute la jocul dintre AS Rapid Pârscov și CS Carpați Nehoiu din 28 noiembrie 2021. În timpul meciului din etapa a 12-a, doi jucători au pornit un scandal uriaș, aducându-i arbitrului injurii, amenințându-l și chiar lovindu-l cu brutalitate.

Brigada de arbitrii delegată pentru partida din liga a V-a

Arbitrul Alexandru Enciu (19 ani) a fost lovit cu pumnul în față și în abdomen de doi jucători ai echipei AS Rapid Pârscov. Meciul a fost întrerupt în min. 35, iar poliția a fost chemată la terenul de joc. Cei doi huligani au fost duși la audieri, iar reprezentanții IPJ Buzău au anunțat că au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe.

La scurt timp după incident, un spectator ne-a transmis un mesaj pe pagina de facebook: ,,Pentru Săndel devenise o plăcere să bată, să înjure și să scuipe arbitrii. Păcat de arbitru, băiat tânăr. Domnul viceprimar a spus că nu va mai fi primit la stadion, nici măcar ca specator”

După incidentele din Campionatul Județean Liga a 5-a, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal a anunțat sancțiunile:

Onu Săndel, legitimat la AS Rapid Pârscov a fost exclus din viața sportivă, iar Tudorache Romeo a primit 2 ani de suspendare.

„Comisia de Disciplină a luat măsuri severe. Săndel Onu a fost exclus din fotbal. Asta pentru că era recidivist, în trecut a avut incidente similare. Celălalt jucător care a lovit a primit o suspendare de doi ani, deoarece nu era recidivist”, ne-a declarat Adrian Petre, președinte AJF Buzău.

Întrebat dacă jucătorul va avea posibilitatea să joace pe ligitimația altcuiva, Petre Adrian a răspuns: ,,Nu există așa ceva, observatorii vor ține cont de dicizia noastră și vor fi atenți. Oricum, conducerea clubului ne-a respectat decizia!”

Așadar, în urma acestui eveniment, este sfârșitul carierei pentru fotbalistul bătăuș de la Pârscov.

Odată cu această decizie, Asociația Județeană de Fotbal Buzău reafirmă faptul că nu tolerează actele de huliganism în sport.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *