Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Buzău, handbalistele Gloriei au întâlnit una dintre codașele clasamentului, Dacia Mioveni. Favorite la începutul meciului, jucătoarele noastre au avut una dintre cele mai slabe evoluții și au fost învinse cu scorul de 23-21.

Datorită jocului slab al elevelor sale, Aurelian Roșca, antrenorul Gloriei a fost demis două zile mai târziu, iar până la numirea unui nou antrenor principal, ședințele de pregătire vor fi conduse de „secundul” Romeo Ilie.

,,Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță înce­tarea colaborării de comun acord cu domnul Aurelian Roșca, antrenor principal al secției handbal feminin, începând cu data de 10 ianu­arie 2022. Din iunie 2021 până în prezent, domnul Aurelian Roșca a condus echipa de handbal feminin, alături de care a câștigat atât Cupa Româ­niei Fan Courier, cât și SuperCupa României, în sezonul 2021-2022. Întreaga conducere a clubului, staff-ul tehnic și sportivele îi mulțumesc domnului antre­nor Aurelian Roșca pentru contribuția adusă handbalului buzoian și pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi urează mult succes în cariera sa viitoare!”, se transmite într-un comunicat al clubului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *