În data de 15 iunie 2024, în incinta Bazei Aeriene Boboc, se va organiza în premieră o competiție de cros, cu ocazia evenimentului BOBAS2024.

„Vă invităm alături de noi la prima competiţie de cros organizată în incinta Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene în cadrul evenimentului BOBAS2024. Provocarea vine de la colegii noştri din cadrul Compartimentului Educaţie Fizică Militară, plt. maj. Cornel Barbu, frt. Claudiu Surlea şi Marcel Găman. Cu o bogată experienţă în domeniul atletismului şi un palmares impresionant de medalii, cei trei camarazi invită toţi pasionaţii de alergare şi un stil de viaţă activ la prima ediţie a BobocAirBaseRUN”, informează Baza Aeriană Boboc.

„BOBOC AIR BASE RUN este un eveniment de alergare pentru amatori ce se desfăşoară pe un traseu marcat în interiorul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic ‘Aurel Vlaicu’, în ziua desfăşurării miting-ului aerian BOBAS 2024. Evenimentul constă într-o probă cros de 13 kilometri. Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani. Traseul de desfăşurare a evenimentului va fi marcat şi va avea voluntari din partea organizatorilor, care vor indica traseul de alergare. Startul se va da de lângă turnul de control al pistei, aici va fi amenajată zona de distribuire a kiturilor de concurs, punct de hidratare şi toalete. Traseul de concurs este unul inedit, participanţii având ocazia să facă o scurtă incursiune în incinta unei baze aeriene, unde pot alerga prin diversele locuri care o compun (hangare avioane, elicoptere, poligon de tragere, pista naturală de aterizare, pista betonată plus alte surprize)”, mai transmit organizatorii.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru înscrieri, puteți accesa site-ul BOBOC AIR BASE RUN.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *