În urmă cu câteva săptămâni, societatea de salubrizare din Buzău a început notificarea locatarilor de la blocurile care aveau ghenă de gunoi.

 „Locatarii sunt notificați asupra faptului că RER Sud nu va mai ridica gunoiul aferent ghenelor blocurilor turn. În vecinătatea acestor blocuri s-au înființat platforme moderne îngropate. Începem cu un lot de zece platforme îngropate la care sunt arondate mai mult de zece blocuri turn”, transmitea directorul RER SUD BUZĂU, Liviu Mocanu.

Până astăzi, 22.11.2021, au fost montate 10 platforme îngropate, iar restul, până la totalul de 57, se vor amenaja în perioada următoare. Începând cu această zi, operatorul de salubrizare nu va mai colecta gunoiul din camera ghenei.

„Astăzi a expirat termenul privind desființarea ghenelor de gunoi la blocurile turn arondate primelor 10 platforme îngropate! Pentru că au apărut diverse opinii în spațiul public, vreau să vă informez că nu vom face nici macar o jumătate de pas înapoi: TOATE GHENELE VOR FI DESFIINȚATE!

Operatorul de salubrizare nu va mai colecta gunoiul din camera ghenei, în fapt un spațiu insalubru, un real focar de infecție situat la parterul acestor blocuri! Primăria Buzău a investit pentru platforme moderne de colectare selectivă, iar un oraș nu poate fi curat fără implicarea noastră a tuturor!”, a postat pe pagina personală de Facebook, viceprimarul Buzăului, Ionuț Sorin Apostu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *