Buzoianul Alexandru Stoica are 30 de ani, este inginer, a lucrat, din anul 2013, la Consiliul Județean, la Direcția de Administrare a Patrimoniului și Investiții, poziție din care a asigurat legătura dintre Consiliului Județean și Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Postul e înființat, numirea o va face viitorul președinte al CJ Buzău. Vă pot spune că dacă voi fi ales eu, administrator public îl voi numi pe tânărul Alexandru Stoica”, a anunțat Petre Emanoil Neagu.

Atunci când ești PSD-ist ai locul asigurat!

Un tânăr ce ar merita postul, nu ar fi ales pentru că nu îndeplinește criteriul de a fii PSD-ist!

Notă Autor: De ce nu se susține un concurs pentru ocuparea acestui post?

Precizăm că, în momentul lansării listelor electorale ale PSD Buzău în 2016, el a fost prezentat și drept „preşedinte al organizației de Tineret a PSD Pănătău”, comuna sa de baştină.

Nu este de trecut cu vederea nici faptul că Alexandru Stoica este fiul primarului PSD din Pănătău, Nicolae Stoica, și frate al şefului de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Roxana Robu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *