Direcția Națională Anticorupție a fost sesizată după ce direrctorul Electrica Furnizare Buzău, se află într-un scandal de proporții. Viorel Dobre a primit pe firma soției aproximativ 7000 de euro din bani publici.

În urmă cu doar o săptămână aduceam în atenția publicului: BANII PUBLICI SE ÎMPART LA PARTID. 7000 DE EURO AU INTRAT ÎN CONTUL FAMILIEI DOBRE

În luna decembrie, Primăria Beceni, condusă de edilul Adrian Burlacu(PNL), a achizționat prin încredințare directă „Cadouri cu ocazia sărbătorilor de Crăciun”, în valoare de aproximativ 7000 de euro.

Societatea ofertantă S.C. CHAMPION COM S.R.L., l-a avut ca acționar până în 2021 pe Viorel Dobre, vicepreședintele PNL Buzău în strategii politice.

Achiziție: PACHET DE CRĂCIUN 34.772,75  RON (7.026,08  EUR)

Fără prea multe cercetări, am observat că pe Sistemul Electronic de Achizții Publice, figura numărul de telefon și email-ul liberalului Viorel Dobre.

Mai mult de atât, emailul este compus din inițiala prenumelui, numele și anul nașterii (1996).

Întrebat de reporterul Știri Din Surse Buzău despre societate comercială, acesta a negat că nu are nicio legătură și că nu știe despre ce este vorba. După mai multe solicitări verbale, Viorel Dobre s-a scăpat și a spus că de societate se ocupă nevasta acestuia, însă el nu mai este acționar în societate, pentru a nu exista vreun conflict de interese.

Contactat de noi, Viorel Dobre nu a răspuns la telefonul mobil.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “DNA a intrat pe fir! Directorul Electrica Furnizare Buzău, anchetat într-un dosar legat de banii publici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *