Direcția Națională Anticorupție a fost sesizată după ce direrctorul Electrica Furnizare Buzău, se află într-un scandal de proporții. Viorel Dobre a primit pe firma soției aproximativ 7000 de euro din bani publici.

În urmă cu doar o săptămână aduceam în atenția publicului: BANII PUBLICI SE ÎMPART LA PARTID. 7000 DE EURO AU INTRAT ÎN CONTUL FAMILIEI DOBRE

În luna decembrie, Primăria Beceni, condusă de edilul Adrian Burlacu(PNL), a achizționat prin încredințare directă „Cadouri cu ocazia sărbătorilor de Crăciun”, în valoare de aproximativ 7000 de euro.

Societatea ofertantă S.C. CHAMPION COM S.R.L., l-a avut ca acționar până în 2021 pe Viorel Dobre, vicepreședintele PNL Buzău în strategii politice.

Achiziție: PACHET DE CRĂCIUN 34.772,75  RON (7.026,08  EUR)

Fără prea multe cercetări, am observat că pe Sistemul Electronic de Achizții Publice, figura numărul de telefon și email-ul liberalului Viorel Dobre.

Mai mult de atât, emailul este compus din inițiala prenumelui, numele și anul nașterii (1996).

Întrebat de reporterul Știri Din Surse Buzău despre societate comercială, acesta a negat că nu are nicio legătură și că nu știe despre ce este vorba. După mai multe solicitări verbale, Viorel Dobre s-a scăpat și a spus că de societate se ocupă nevasta acestuia, însă el nu mai este acționar în societate, pentru a nu exista vreun conflict de interese.

Contactat de noi, Viorel Dobre nu a răspuns la telefonul mobil.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “DNA a intrat pe fir! Directorul Electrica Furnizare Buzău, anchetat într-un dosar legat de banii publici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *