Cei doi subprefecți din partea PSD, Cristea Constantin și Gabriel Ilie, au fost trimiși la cursuri de perfecționare la mare pe banii statului în luna mai. Cei doi s-au deplasat cu autoturismul Prefecturii Buzău, ba chiar au făcut un popas la cupa tineretului PSD.

Gabriel Ilie, ne-a atras atenția în timp ce se afla în cursul zilei de duminică (8 mai) în parcarea de la terenul de fotbal patronat de Ion Viorel. Acesta se afla la volanul unui Duster (în proprietatea Prefecturii Buzău), cu numere ale M.A.I.

Întrebat de ce se află cu autoturismul Prefecturii Buzău, la o competiție de fotbal organizată de Tineretul Social Democrat, acesta ne-a răspuns: ,,Avem o misiune!”

Activistul buzoian a decis în urma articolului nostru să sesizeze Corpul de Control al Ministerului de Interne.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că cei doi subprefecți s-au deplasat la o activitate de pregătire profesională desfășurate în afara județului Buzău, în baza ordinului de serviciu emis de prefectul Daniel Țiclea. Mai mult de atât, Corpul de Control al Ministrului susține că în urma verificărilor a rezultat că datele privind exploatarea autovehiculului au fost înscrise în documetele de evidență, respectiv foaia de parcurs.

În ceea ce privește prezența dl. subprefect Ilie Mihail-Gabriel în zona stadionului Gloria Buzău, din documentele puse la dispoziție reiese că acolo a fost punctul de întâlnire cu dl. subprefect Cristea Constantin în vederea deplasării împreună spre municipiul Constanța.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *