Pentru ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, alba-negra a devenit jocul lui preferat când vine vorba de ”măritat” cu dedicației terenuri ale statului și, în acest sens, pune pe funcție tocmai oamenii sforarilor politici, conform puterea.ro.

”Minunea” lui Daea a ținut doar o săptămână

PUTEREA.RO a semnalat recent că ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, încearcă să facă jocurile liderului interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina-”Scheletu”, cu niște terenuri și o baltă din județul Giurgiu prin intermediul directorului general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava.

Ulterior, Petre Daea l-a demis pe 1 august 2022i pe directorul general al ADS, George Sava. De fapt, nu este o demitere în adevăratul sens al cuvântului, ci practic Petre Daea a refuzat să-i mai prelungească lui George Sava detașarea de șase luni de la Primăria Buzău la șefia ADS.

În locul acestui, timp de o săptămână, conducerea ADS va fi asigurată de către șeful Serviciului juridic, Stelian Naciatti, și Marius Ionuț Copoescu, șef Serviciu Fond Funciar. Numai că ieri, surpriză! Petre Daea s-a răzgândit și l-a reevaluat pe George Sava.

Cameleonul Petre Daea

”Începând cu data de 08.08.2022, domnul George Sava, inspector principal în cadrul Direcției Evidența Persoanei – Primăria municipiului Buzău, exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct gradul II la Agenția Domeniilor Statului, pentru o perioadă de maxim șase luni”, se menționează în ordinul lui Petre Daea.

Practic, prin numirea lui George Sava ca director adjunct la ADS, Petre Daea a pus, din nou, lupul paznic la oi pentru că, în continuare tot Sava va face toate aranjamentele imobiliare de la ADS.

În plus, Petre Daea a demonstrat că numirea lui Sava este una politică, întrucât acesta fiind inspector inspector principal în cadrul Direcției Evidența Persoanei de la Buzău, n-avea și nici nu are vreo legătură cu domeniul de activitate al ADS. Astfel, Petre Daea a demonstrat că este un cameleon politic care răspunde la anumite comenzi și face jocurile unor baroni locali cum ar fi Marian Mina-”Scheletu”.

Citește întreaga investigație pe puterea.ro!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *