Pentru ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, alba-negra a devenit jocul lui preferat când vine vorba de ”măritat” cu dedicației terenuri ale statului și, în acest sens, pune pe funcție tocmai oamenii sforarilor politici, conform puterea.ro.

”Minunea” lui Daea a ținut doar o săptămână

PUTEREA.RO a semnalat recent că ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, încearcă să facă jocurile liderului interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina-”Scheletu”, cu niște terenuri și o baltă din județul Giurgiu prin intermediul directorului general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava.

Ulterior, Petre Daea l-a demis pe 1 august 2022i pe directorul general al ADS, George Sava. De fapt, nu este o demitere în adevăratul sens al cuvântului, ci practic Petre Daea a refuzat să-i mai prelungească lui George Sava detașarea de șase luni de la Primăria Buzău la șefia ADS.

În locul acestui, timp de o săptămână, conducerea ADS va fi asigurată de către șeful Serviciului juridic, Stelian Naciatti, și Marius Ionuț Copoescu, șef Serviciu Fond Funciar. Numai că ieri, surpriză! Petre Daea s-a răzgândit și l-a reevaluat pe George Sava.

Cameleonul Petre Daea

”Începând cu data de 08.08.2022, domnul George Sava, inspector principal în cadrul Direcției Evidența Persoanei – Primăria municipiului Buzău, exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct gradul II la Agenția Domeniilor Statului, pentru o perioadă de maxim șase luni”, se menționează în ordinul lui Petre Daea.

Practic, prin numirea lui George Sava ca director adjunct la ADS, Petre Daea a pus, din nou, lupul paznic la oi pentru că, în continuare tot Sava va face toate aranjamentele imobiliare de la ADS.

În plus, Petre Daea a demonstrat că numirea lui Sava este una politică, întrucât acesta fiind inspector inspector principal în cadrul Direcției Evidența Persoanei de la Buzău, n-avea și nici nu are vreo legătură cu domeniul de activitate al ADS. Astfel, Petre Daea a demonstrat că este un cameleon politic care răspunde la anumite comenzi și face jocurile unor baroni locali cum ar fi Marian Mina-”Scheletu”.

Citește întreaga investigație pe puterea.ro!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *